Foto de Lolita Flores plorant

La filla de Lolita Flores admet els problemes del seu fill després de l'embaràs

La cantant ha estat testimoni de la dura confessió que ha fet la seva filla davant dels mitjans

No hi ha dubte que Lolita Flores ha viscut un estiu d'ensomni. La cantant ha aprofitat per poder descansar i recarregar piles a Cadis, on estiueja cada any amb la seva família durant les vacances.

Precisament aquestes últimes setmanes, la germana de Rosario Flores ha pogut gaudir al cent per cent de la companyia de la seva immensa família. Sobretot, dels fills i dels dos nets, que són els pilars de la seva vida. A més, sens dubte, l'artista ha pogut passar el primer estiu al costat de la petita Nala, que va néixer el mes de juliol passat.

La veritat és que l'artista, ara que ja té un altre net, està plenament centrada en la seva faceta com a àvia. De fet, es nota que és així perquè cada cop que sorgeix l'oportunitat no dubta a presumir dels petits de la seva vida a Instagram.

«El meu estiu, el meu amor, fa amb mi el que vol, feliç dissabte», escrivia l'actriu amb unes instantànies que capturen el moment exacte en què ella està jugant amb el seu net Noah.

Tot i que es troba al seu millor moment, el cert és que les últimes hores han generat preocupació en Lolita. El motiu és que la seva pròpia filla, Elena Furiase, ha confessat el que la cantant més es temia que succeís.

Primer pla de Lolita Flores.
Lolita Flores està gaudint de la seva etapa com a àvia de família | Europa Press

 

Lolita Flores, intranquil·la en escoltar les declaracions de la seva filla

Per descomptat, tant personalment com professionalment, a Lolita Flores li va mol bé. I és que aquest estiu, per a ella no podia haver anat millor, ja que ha estat envoltada en tot moment dels seus éssers estimats.

Com es podia esperar, els seus fills Guillermo  i Elena Furiase es van sumar al pla de passar les vacances a Cadis, amb la resta del clan. Ara, precisament aquesta última ja ha hagut de reprendre els seus compromisos professionals.

Fa uns dies, la filla de Lolita Flores va aparèixer a l'esdeveniment de la marca Arnidol i Mensajeros de la Paz. El compromís d'aquesta marca és garantir les necessitats bàsiques dels infants. De fet, va ser ella mateixa qui va lliurar el xec amb els 200 mil euros que es van recaptar per a aquesta campanya solidària.

Tot i que va ser un dia molt especial per a l'actriu, la veritat és que ella mateixa va confessar que s'havia perdut un dia molt important. En efecte, es va perdre el primer dia de col·legi del seu fill Noah. Tot i la seva absència, la cantant va admetre que la seva aparició per aquest esdeveniment era per una bona causa.

Així mateix, la neboda de Rosario Flores, radiant i feliç, feia acte de presència en aquest solidari esdeveniment. Això sí, quan la premsa li va preguntar sobre la seva maternitat recent, les declaracions de l'artista van fer saltar totes les alarmes.

«En aquest embaràs vaig guanyar més pes per retenció de líquids. Em vaig engreixar gairebé 18 quilos i me'n queden tres per tornar al meu pes», començava dient. No obstant això, la causa havia estat que havia passat un estiu força atrafegat.

Elena Furiase
Elena Furiase ha assistit a la celebració solidària de la marca 'Arnidol' i 'Mensajeros de la paz' | GTRES

«Esgotada és ara, que passes de l'un a l'altre. No tens ni un moment per dir: «vaig a tallar-me les ungles...»», explicava davant dels mitjans. «I està tenint Noah gelosia de la seva germaneta?», era una altra de les preguntes que li van fer els reporters presents.

Tot i que en un primer moment va confessar que no, la veritat és que Elena Furiase ha admès que té comportaments que no pot controlar. «És molt brut. Li toca el cap... no té compte. Pel que sembla, té una mica de gelosia i vol cridar l'atenció. Es posa a cridar o es posa un xumet de la germana, però com jo dic : «són gelosies de llibre»», revelava.

Sens dubte, segurament Lolita Flores ha estat conscient al llarg d'aquestes setmanes que el seu primer net sent una mica de gelosia pel membre nouvingut de la família.

Lolita Flores, de pedra en veure què ha fet el seu fill

D'altra banda, abans de tornar a la rutina, Lolita Flores ha rebut una grata sorpresa en directe al programa Déjate Querer. I és que el seu fill petit, Guillermo Furiase, apareixia per primera vegada a la televisió per declarar als quatre vents l'amor que sent per ella, la seva mare.

«Sóc el teu major fan com a persona, artista, mare. Gràcies per agafar-me el telèfon a qualsevol hora. Vull que sàpigues que ets molt important en la meva vida, no vull que oblidis que tens els teus fills, t'estimo amb bogeria», deia.

▶️ Vídeo del dia

Mentrestant, Lolita Flores no podia contenir les seves llàgrimes de com estava d'emocionada.