Muntatge de Paz Padilla i Fran Medina

El xicot de Paz Padilla es planteja trencar en sentir el pitjor: «Impresentable»

L'artista torna a ser al centre de la polèmica

Sabem que Paz Padilla, després de perdre fa dos anys el marit, torna a estar enamorada. I l'afortunat no és cap altre que Fran Medina, un fotògraf que està sobrepassat per la fama de la seva noia. Per això, segons sembla, la seva relació ha estat a la corda fluixa perquè ell no vol perdre el seu anonimat.

Però aquest home està disgustat també per les controvèrsies en què ella es veu embolicada. I la darrera s'ha produït ara tenint com a altre protagonista l'actor Andrés Pajares, que públicament ha estat molt crític amb ella.

Paz Padilla, atacada per Pajares

L'expresentadora de Sálvame ha assistit aquests dies al programa El Hormiguero d'Antena 3, un espai on ha parlat del seu acomiadament de Mediaset i també de la seva obra de teatre.

La seva presència al plató, com sol passar, ha provocat l'aplaudiment de molts espectadors, però també el rebuig d'altres. I entre aquests últims hi ha algú molt conegut, Andrés Pajares. L'actor i humorista s'ha indignat amb l'entrevista a Paz i així ho ha manifestat públicament.

Andrés Pajares
Paz Padilla ha estat criticada per Andrés Pajares | ATRESMEDIA

En concret, el pare de Mari Cielo ha fet servir les seves xarxes socials per explicar per què no por suportar Padilla. No pot des que una vegada ella es va burlar del premi Goya que ell va rebre.

Ell ha publicat a les xarxes una imatge del moment en què la gaditana es va mofar a Sálvame d'aquest guardó.  Ella mateixa l'ha acompanyat del missatge següent: «Avui a El HormigueroPablo Motos entrevista Paz Padilla. Aquesta 'senyora', presentant un programa d'una altra cadena, va fer una entrevista i durant la mateixa va utilitzar la figura del meu premi guanyat com a millor actor per ¡Ay, Carmela! en to de burla, sense gràcia i impresentable».

A això ha afegit: «Llàstima que en un programa genial i de màxima audiència portin aquest tipus de personatge. Postdata: La que està asseguda a sobre del guardó és Anabel Pantoja».

D'aquesta manera, Padilla ha vist que Pajares ha carregat amb duresa contra ella. Ho ha fet perquè no li perdona que fes broma amb un reconeixement professional tan important. I encara menys per donar protagonisme a figures que són conegudes únicament per ser família d'un famós i per parlar de la seva vida personal.

Paz Padilla, al centre de la polèmica

L'actriu de La que se avecina es deu haver quedat perplexa amb la crítica que ha rebut per part del seu company de professió. Però , a veritat és que no és l'única que ha rebut els últims dies. En efecte, li han plogut els atacs per tenir nou xicot mentre no deixa de declarar el seu amor pel que va ser el seu marit i per representar una obra teatral sobre aquest.

Paz ha intentat 'justificar-se' a El Hormiguero, dient que segueix estimant Antonio Juan Vidal, però que és viva i que vol seguir sent feliç.

I les paraules han provocat l'enuig de molts espectadors. Per això, aquests no han dubtat a manifestar el seu malestar via xarxes socials.

Així, es poden llegir missatges com ara: «Ningú et critica per refer la teva vida. Se't critica per monetitzar la mort d'una persona mentre estaves amb una altra d'amagat. Odio com sempre es victimitza».

Captura de Paz Padilla a 'El Hormiguero'.
Paz Padilla està sent atacada per bona part del públic | Atresplayer

En aquesta mateixa línia en trobem d'altres: «Em sembla una hipòcrita», «Monotema del seu marit explicant la mateixa història una vegada i una altra», «Filosofia barata» i «No s'ho creu ni ella». Això sense oblidar: «El mort, al sot, i el viu, al rebost» i «Fent-se la graciosa, promocionant els seus negocis, venent la seva pena i poca cosa més».

▶️ Vídeo del dia