Emma García plorant en un plató de Telecinco.

Emma García veu perillar la seva última oportunitat de tornar a la televisió

Emma García es queda sense el projecte promès

Emma García semblava que seria molt feliç. Estava encantada de posar-se al capdavant del nou programa de Mediaset¿Quién es mi padre?, però finalment hi va haver un canvi d'última hora. Contra tot pronòstic, a la cadena han decidit apartar-la per confiar aquest format a una altra cara de la casa.

Després de cancel·lar Viva la vida el darrer mes de juliol havien pensat en ella per dirigir aquest espai. Es tracta d'un docushow amb un estil molt semblant a l'extint Hormigas Blancas. Tanmateix, el més impactant és el nom de la presentadora que assumirà aquest repte.

Emma va rebre l'encàrrec per conduir-lo, però tot va fer un gir inesperat aquest dijous. A Telecinco van decidir donar el programa a Carlota Corredera. Això passa cinc mesos després que l'acomiadessin de Sálvame i li prometessin una nova feina que hi ha trigat.

A diferents mitjans s'havia dit que Emma s'ocuparia de moderar aquest espai. Tot i això, la productora La fábrica de la tele es va encarregar de confirmar el nom de Carlota. La periodista de Vigo no trigaria a admetre-ho a les seves xarxes socials al cap de poc temps.

Primer pla d'Emma García plorant.
Emma García haurà d'esperar per tornar a presentar un espai a Telecinco. | Mediaset

Una de les persones més crítiques amb l'univers Mediaset és Diego Arrabal. El paparazzi, que va treballar uns quants anys a Viva la vida, va voler pronunciar-se sobre la decisió de la cadena. «Jo m'alegro per allò de Carlota. Podria tenir moltes coses en contra d'ella, però no les diré ara», va assenyalar una mica adolorit. Va voler mantenir les formes «tot i que ella no és que s'hagi portat bé amb mi».

Emma García està molt unida a Arrabal. Van ser diverses temporades compartint programa i això no s'oblida. A més, el seu caràcter tan alegre permet guanyar-se l'afecte dels companys. El fotoperiodista, a través del canal, va explicar que «fa qüestió d'un mes ja van donar com a segur que la presentadora seria Emma. Us faré una pregunta: Per què el presenta Carlota ara? Per què han canviat?», assenyala enigmàtic.

El més probable és que tinguin per a ella un altre projecte de gran valor. «I us diré una cosa, ara que no ens escolta ningú. A partir del mes que ve estaré molt atent als dissabtes i diumenges a la tarda», va apuntar el paparazzi.

Això fa indicar que té informació privilegiada. Els plans de Mediaset van canviar i li van atorgar el magazín del cap de setmana de nou a l'expresentadora de Viva la vida. Apostaran per un format diferent, tractant de desmarcar-se en certa manera del que hi havia amb anterioritat.

Emma García sorpresa amb els canvis

Emma García compta amb la confiança dels directius de Telecinco, però no esperava la decisió que van prendre les últimes hores. Pensava que ella seria l'encarregada de conduir ¿Quién es mi padre?, tal com li ho havien promès.

Es tractava d'una nova experiència per a ella, acostumada a treballar amb un altre tipus de formats i en diferents horaris. La intenció és explotar aquest espai en horari de màxima audiència, a partir de les 22.00 h. Això hauria suposat una important empenta per a la seva carrera.

Per desgràcia, ha vist com li treien el caramel dels llavis. La mateixa Corredera havia desmentit al juliol que haguessin parlat amb ella. Fins i tot, negava que tingués alguna oferta sobre la taula. Finalment, Emma García ha estat la gran damnificada per aquesta decisió. Va sorprendre molt a tots aquest canvi sobtat.

▶️ Vídeo del dia