Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja confessa tots els quilos que s'ha engreixat des de 'Supervivientes'

L'exconcursant se sincera i explica com es troba amb el seu aspecte físic

Després d'haver finalitzat el seu pas per Supervivientes, Anabel Pantoja ha decidit fer un gir complet a la seva vida. A més d'enfrontar-se a problemes personals que tenia pendents, l'exconcursant s'ha obert i ha compartit amb els seus seguidors com es troba actualment.

Així se sent Anabel Pantoja després de sortir de Supervivientes

La neboda d'Isabel Pantoja ha estat darrerament al punt de mira de diversos periodistes. Tanmateix, no és gens estrany, ja que la seva relació amb Yulen Pereira ha suscitat molta polèmica. El seu pas per Supervivientes ha simbolitzat un abans i un després a la seva vida, ja que ha hagut d'enfrontar-se a diverses crítiques i comentaris. Tot això li ha suposat un impacte no només per dins, sinó també per fora. I així és com ho ha deixat veure als seus seguidors.

Anabel Pantoja, sense embuts, se sincera obertament a les seves xarxes socials. Després d'haver finalitzat el programa de Supervivientes, ha pogut gaudir de l'estiu com mai abans no ho havia fet.

No és gens fàcil estar diverses setmanes a l'illa dels famosos. Per això, no ha dubtat ni un sol moment a anar-se'n de vacances després de finalitzar el concurs. A més, cal tenir en compte que és normal perdre certs hàbits i rutines quan estem relaxats fora de casa i Anabel Pantoja ho sap perfectament.

Això és el que opina del seu aspecte físic

Com hem comentat anteriorment, ser participant de Supervivientes no és una tasca fàcil. Totes aquestes setmanes gairebé sense menjar i beure acaben passant factura i l'exemple més gran el podem veure en Anabel Pantoja.

Només cal mirar enrere per adonar-se del canvi que s'ha produït a la seva figura. Tot i això, ha passat d'estar diverses setmanes en 'règim' a gaudir com mai abans del dinar. Les seves visites a Eivissa, Menorca i Egipte en són la clara mostra.

Anabel Pantoja
El canvi físic que va patir Anabel Pantoja a Hondures va ser evident. | Instagram

A més, ha estat la col·laboradora qui ha explicat la diferència pel que fa al canvi: «He engreixat, més o menys, tres quilos des que me'n vaig anar de Supervivientes». Actualment pesa 59,7 quilos.

Així, després d'acabar les vacances d'estiu, Anabel Pantoja s'ha mostrat més real que mai. L'exconcursant continua mantenint la seva essència i no amaga gens el seu abdomen.

No li preocupa el seu augment de pes

Ella mateixa assegura que tampoc no li ha caigut per sorpresa aquest augment de pes, ja que la seva única preocupació era gaudir de la gastronomia i no ha volgut posar-se cap límit.

Moltes persones també experimenten un canvi físic a la tornada de les vacances. Tot i això, hem de tenir en compte que és una cosa completament normal. Els desajustos d'horaris, rutina i alimentació provoquen la majoria de vegades que el nostre cos es desestabilitzi i, per tant, guanyi més pes fàcilment.

En qualsevol cas, la tornada a la rutina s'ha de fer progressivament. D'aquesta manera, ens serà molt més fàcil adaptar-nos novament als nostres antics hàbits.

Quins han estat els canvis físics més cridaners?

Sigui com sigui, el cas d'Anabel Pantoja no ha estat l'únic que ha cridat l'atenció a Supervivientes 2022. La primera expulsada del concurs, Charo Vegas, va tornar d'Hondures amb gairebé 6 kg menys, mentre que Rubén Sánchez, el segon eliminat, va perdre 16,9 quilos.

En aquest darrer cas, el més preocupant de tot és que gran part de la massa perduda correspon a múscul. Per la seva banda, Ainhoa Cantalapiedra, la tercera expulsada, va perdre fins a 6,4 kg a Hondures. Finalment, val la pena esmentar que el rècord del concurs el té José Antonio Avilés, que va tornar a Espanya totalment renovat, deixant-se al concurs fins a 23 quilos, tot un rècord.

▶️ Vídeo del dia