Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco sap que ja no és benvingut després de deixar-los de banda

David Flores Carrasco ha estat el gran absent a l'últim homenatge a la seva àvia

David Flores Carrasco ha estat un dels grans absents al famós balcó del clan Mohedano. Un any més, la família ha assistit a la tradicional processó de la Verge de Regla, el moment més especial per a Rocío Jurado. Tot i això, en aquesta ocasió, van ser les absències les que van cridar l'atenció.

L'únic net de la xipionera, que no sol faltar a cap esdeveniment familiar, no va ser present al balcó. Al seu lloc, Rosa Benito, Amador Mohedano i la seva germana Gloria van portar la veu cantant.

David Flores Carrasco ja no és benvingut

David Flores Carrasco sempre ha demostrat la devoció que sent per la que va ser la seva àvia. Les seves llàgrimes als homenatges han commogut moltes persones i és palpable l'amor que encara sent per ella. Per això, la seva absència al balcó durant la processó del vuit de setembre passat va cridar molt l'atenció.

Per tradició, aquest balcó ha estat el nucli d'unió dels Mohedano a la cita amb la Mare de Déu de Regla la qual mai no han faltat. Ara, l'estampa familiar ha estat molt diferent i han faltat les cares més emblemàtiques de la família.

David i Rocío Flores
David Flores Carrasco mai s'ha perdut els homenatges a la seva àvia | GTRES

Ni Ortega Cano, ni Rocío Flores, ni el seu germà, ni Gloria Camila, qui ja es troba participant a Pesadilla en el Paraíso hi han estat presents. Tot i que s'esperava la presència dels fills de Rocío Carrasco, finalment aquests no hi han anat.

L'aparició de la seva mare revelant els secrets familiars sembla haver fet efecte i ha afectat de ple la unitat de què tant presumien. Tot i això, malgrat tot, el balcó de la casa Mi abuela Rocío ha tornat a reunir alguns membres de la família.

Família Mohedano
Ni rastre de David Flores Carrasco a la processó de la Verge de la Regla | GTRES

Precisament aquells rostres més polèmics i que més han estat assenyalats per la filla de la xipionera són els que hi han assistit. En una mena de desafiament, Rosa Benito, Amador i Gloria Mohedano ocupaven l'espai, seguits de José Antonio.

David Flores s'assabenta que li han pres el lloc

El fill de Rocío Carrasco i d'Antonio David va ser testimoni d'un fet històric a la tradicional processó de la Verge de Regla. Cada vuit de setembre, el poble de Chipiona ret homenatge a la seva patrona amb una processó en honor seu.

Feia molt que aquest esdeveniment no es produïa per culpa de la pandèmia i hi havia ganes de tornar-ho a celebrar. Així doncs, els xipioners es van bolcar en la seva Mare de Déu i van recuperar la seva tradició. Tot i això, les coses no van sortir com els Mohedano s'esperaven.

Família Mohedano
Per primera vegada la processó no ha estat davant de l'emblemàtic balcó | GTRES

Durant anys, tota la família sortia al famós balcó per esperar l'arribada de la imatge. Arribats a aquest punt, la processó parava davant la casa Mi abuela Rocío. Tot i això, aquest any sembla que Chipiona ha donat l'esquena al clan i, per primera vegada, no hi ha hagut parada davant del balcó.

Ha estat un fet històric que no havia passat mai i que podria ser la resposta del poble natal de Rocío Jurado al testimoni de la seva filla. Més encara tenint en compte que els familiars que sí que van sortir al balcó eren els més castigats per Rocío.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco, atònit pel triomf de la que va ser el pilar de la família | GTRES

Rosa, Amador, Gloria i José Antonio van seguir la tradició i van ser els únics assistents a l'esdeveniment. A més, era la primera vegada que la cunyada de la xipionera es deixava veure en públic amb el seu exmarit, qui es va mostrar molt feliç.

▶️ Vídeo del dia

«Tinc il·lusió i alegria, però no vull parlar de res», manifestava davant dels mitjans encomanant a la Mare de Déu la reconciliació amb l'exsupervivent. Amb aquesta estampa familiar, deixen clara la unió que hi ha entre ells fent front així a les crítiques després del documental de Rocío.