L'amic íntim que ha arribat per a quedar-se a la família de Letícia: «Estan enamorats»

La mare de la Reina s'hauria tornat a enamorar

Imatge d'arxiu de la reina Letícia
Letícia està molt contenta per la seva mare | CatalunyaDiari

La Reina Letícia ha mostrat sempre una imatge una mica freda i empàtica de cara als altres membres de la Família Reial. Ara, una persona, un amic íntim, ha arribat a la casa de Letícia per a quedar-s’hi. Es tracta del nou amor de la seva mare, Paloma Rocasolano, que sembla que ha trobat de nou l'amor gràcies a Gavin Bonnar, de qui fins i tot s'especula que «estan enamorats».

Segons el mitjà ‘Eleconomista.es’, la mare de la Reina hauria trobat l'amor en una persona de l'entorn de la seva altra filla, Telma Ortiz. Aquesta notícia, que acaba de sortir a la llum, és possiblement una de les millors que ha rebut Letícia en els últims mesos.

«És un home de la seva edat, culte i creiem que l’ha conegut a través de la seva filla Telma i de la seva parella irlandesa» apunten fonts pròximes a la Reina al mitjà en qüestió. Poc se’n sap  sobre Gavin, però segur que en les pròximes hores són moltes les informacions que surten en relació amb el nou nòvio de la seva mare.

Després de separar-se fa 20 anys de Jesús Ortiz, la sogra del Rei Felip VI hauria trobat de nou l'amor i la il·lusió en aquest home. Potser és una mica aviat, ja que faria poc temps que es coneixen, però sembla que li ha robat el cor aquest irlandès culte i sofisticat.

La gelosia de la Reina Sofia

Sembla que la Reina Letícia estaria molt contenta per la seva mare, amb qui té una gran relació, al contrari de la que manté amb la seva sogra. De fet, així ho ha reflectit la mateixa reina emèrita, qui creu que passa massa poc temps amb les seves netes.

«No sé ni com estan. No les veig mai. No em deixen veure-les. Jo que visc al costat no puc anar a casa seva. I , tot i això, la mare de Letícia està sempre aquí», ha manifestat en alguna ocasió Sofía. Així doncs, tot apunta que la relació entre les reines és molt distant, tal com han mostrat en més d'una ocasió en públic.


Comentaris

envia el comentari