Paz Padilla llorando

La inesperada companyia de Paz Padilla en les vacances més tristes de la seva vida

La presentadora de 'Sálvame' segueix intentant passar el dol de la millor manera i amb les persones que més estima al costat

Pràcticament tots els famosos ja estan de vacances, tot i que aquest any la gran majoria d'ells ha declinat fer grans viatges a causa de la pandèmia de coronavirus.

És per aquest motiu que alguns rostres televisius com Susanna Griso han decidit fer turisme nacional. La presentadora d' 'Espejo Público' es troba  gaudint de les platges i els paisatges de Cadaqués amb la seva família

La periodista catalana no ha volgut marxar de la seva terra i està aprofitant  l'estiu per descansar i relaxar-se després d'un any de feina molt intens.

Precisament a Cadaqués ha coincidit amb Anna Ferrer, la filla de Paz Padilla. La jove 'influencer' no està vivint les seves millors vacances aquest any 2020,  ja que recentment el marit de la seva mare va morir i aquesta pèrdua ha sigut un cop molt fort per tota la família. No obstant això, Anna Ferrer ha aprofitat aquests dies per descansar i intentar aclarir la ment després d'aquestes últimes setmanes de profunda tristesa i fent costat a la seva mare en el tràngol més dur de la seva vida.

Les vacances més difícils de Paz Padilla

La filla de Paz Padilla ha reprès la seva activitat a Instagram, motiu pel qual s'ha fotografiat amb es platges més boniques d'aquest municipi català com a paisatge de fons. Paz Padilla, de la qual no ha transcendit on està passant aquests primers dies d'agost, podria trobar-se al mateix lloc que la seva filla, ja que aquestes últimes setmanes s'han tornat inseparables.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicació compartida per ANNA PADILLA (@annafpadilla) el

Com és evident, són dies molt difícils per a la presentadora de 'Sálvame'. Els seus companys no han deixat de mostrar-li el seu màxim suport en aquests durs moments. Aquest terrible notícia també ha deixat molt tocada a Anna Ferrer, que segurament haurà decidit desconnectar amb la seva mare i també amb la companyia de Susanna Griso, després de coincidir en el mateix lloc.

Per la seva banda, l'estrella de 'Espejo Público' tampoc està passant per un bon moment, ja que en les últimes setmanes el seu lloc al capdavant del programa matinal d'Antena 3 ha estat posat en dubte. El que està clar és que aquest ha estat un any molt difícil tant com per la periodista com per a la 'influencer'.

Cadaqués està sent una de les destinacions més visitades pels famosos en aquest estiu on el protagonista és el turisme de proximitat. Alguns altres famosos han triat Eivissa o Menorca com a lloc per desconnectar d'aquest any que està sent molt complicat per a tots per culpa del coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cadaqués posa el marc, nosaltres els somriures darrere de la màscara. @ evelyn.antipodes @carmtv

Una publicació compartida per Susanna Griso (@susannagrisooficial) el