Gerard Piqué, a la banqueta del Barça.

Un amic de Piqué revela la veritat sobre la seva marxa (i té una bomba de Shakira)

El periodista Jordi Basté ha parlat sense pèls a la llengua i ha donat tres noms clau

És cert, Gerard Piqué ha decidit marxar del club que l'ha vist créixer, el Futbol Club Barcelona. I ho ha fet d'una manera imprevista, d'un dia per l'altre i sense que ningú ho esperés. A través d'un vídeo publicat a Twitter el central ha dit adeu o, més ben dit, un fins aviat. Ha estat un comiat molt emotiu, però també amarg.

Aquest 2022 tant la vida professional del jugador blaugrana com la personal, ha acaparat portades de diaris, tertúlies a la televisió i a la ràdio i milers de milions de comentaris a les xarxes socials. Siguem sincers, no ha estat un any fàcil per Gerard Piqué. Malauradament, ha estat jutjat i sentenciat culpable sense gairebé obrir la boca. 

Només els més propers al català saben realment el perquè d'aquesta marxa tan sobtada, el motiu de la ruptura amb Shakira, el seu nou amor amb Clara Chía, entre molts altres interrogants que sobrevolen l'òrbita del mite barceloní.

Com tothom sap, el periodista català Jordi Basté i Gerard Piqué tenen una boníssima relació. És per aquest motiu que Basté, just un dia després de l'adeu del seu col·lega, ha donat certes claus per entendre totes aquestes preguntes sense resposta. Tal com diria en Carles Porta, presentador de Crims, Jordi Basté ha posat llum a la foscor.

Jordi Basté
Jordi Basté, amic de Gerard Piqué. | EP

Xavi, Laporta i Shakira: noms clau

El presentador de El Món a RAC1, ha donat tres noms clau: Xavi Hernández, Joan Laporta i Shakira. Segons el periodista, un dels motius pels quals Piqué ha decidit posar punt final a la seva etapa de jugador al Barça ha estat la decepció del defensa amb Xavi Hernández. Recordem que tots dos eren grans amics en la seva època de jugadors.

Segons Basté, Gerard Piqué es va sentir humiliat per l'ara entrenador del club. Així ho ha explicat el periodista a El Món a RAC1.

«Venia Gerard la temporada passada de jugar lesionat, com a Getafe, Xavi li havia demanat que per la importància del partit estigués a l'onze titular. És cert que Xavi li va dir que en principi no comptava amb ell a final de la temporada passada, tan cert com que Piqué li va respondre que lluitaria per demostrar-li que es guanyaria un lloc».

«I no ha estat així, fins al punt d'una humiliació que va arribar al partit a València, quan fins i tot els tècnics van preferir apostar per Marcos Alonso de central».

El segon motiu tindria a veure amb el president del club, Joan Laporta. Basté ha assegurat que Piqué estaria dolgut amb Laporta perquè aquest últim el va assenyalar en l'última assemblea. D'aquesta manera, el president del Barça va proposar a Piqué abaixar-se el sou, però finalment no es va arribar a cap acord.

Bomba de Shakira

Per últim, i no per aquest motiu menys important, Jordi Basté ha parlat de Shakira. El periodista tot i no haver afirmat res, ha donat molt a parlar sobre aquest tema. Basté ha estat molt cautelós i s'ha limitat a plantejar algunes hipòtesis, entenem que ho ha fet per respecte al seu gran amic.

Les paraules de Jordi Basté han cridat l'atenció perquè ha posat en dubte que la ruptura entre la parella s'hagi produït tal com s'ha explicat fins al moment.

«Gerard Piqué no ha parlat de la seva separació de Shakira. En tres mesos s'ha convertit en el dolent de la pel·lícula, i fins que no sapiguem tots els detalls no ho hauríem de dir. Perquè en la vida tot té matisos. I alguns sorprendran. I potser és just al revés de com s'ha explicat, sobretot el que fa referència a la seva vida personal».

Amb aquestes paraules, què ens està volent dir Jordi Basté? Sap ell tota la veritat sobre aquesta història? Ha estat Shakira la que ha estat infidel en la relació? De moment tot és possible i res és segur. Esperem que tard o d'hora els dos protagonistes expliquin la veritat de tot el que ha passat.