Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.

Gerard Piqué arriba a un acord bomba amb Shakira just després d'anunciar la retirada

Els advocats del futbolista i la cantant ja són conscients de l'acord

Boom. Punt final al serial. O punt i seguit, millor així. El per què? Els ho expliquem: Gerard Piqué i Shakira han pactat que hi hagi pacte. És a dir, els advocats del futbolista i la cantant han arribat a un acord per no anar a judici, tot i que continuen negociant. 

En un clima d'allò més enrevessat després que Piqué decidís anunciar el seu adeu del Barça, el central ha decidit firmar un alto al foc amb Shakira. El futbolista ja té prou guerres obertes i només li faltaria obrir un litigi per la custòdia dels seus fills. 

Així doncs, segons explica Lecturas i també El Confidencial, el central de la Bonanova i la cantant colombiana han decidit que no aniran a judici. I a partir d'aquí, negociaran.

Ara, doncs hauran de negociar les condicions de la separació (sigui quines siguin) i no hi ha data de venciment. És a dir, l'acord definitiu podria demorar-se molt temps més. 

Una premissa: evitar el judici

És una premissa, però també la realitat. Gerard Piqué i Shakira han explicat als seus advocats que hi ha una línia vermella: no acabar a judici. A partir d'aquí, és una espècie de campi qui pugui. 

Imatge de Gerard Piqué.
Gerard Piqué plega: penja les botes imminentment. | EP

La notícia, per més inri, surt hores després que Gerard Piqué anunciés la seva decisió de penjar les botes. Aquest dissabte serà un dia D per Piqué, que s'acomiadarà del Camp Nou amb —atenció— un llegat de fins a 35 títols a les seves espatlles. 

The last dance

No serà el de Michael Jordan, mite dels Bulls; serà el de Piqué, mite del Barça. El central de la Bonanova se'n va sent tota una llegenda, però (això sí) amb un present que l'estava marcant massa.

Relegat a la suplència, Piqué era més notícia pel que passava fora del camp que per la seva trascendència com a futbolista. Per més inri, havia vist com en els darrers partits al Camp Nou se l'havia rebut entre xiulades. 

Motiu clau, segons expliquen des del seu entorn, perquè el '3' hagi decidit que ja en té prou. Aquest dissabte, serà el The last dance particular de Gerard Piqué