Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paco Léon.

Paco León pren una decisió amb la primera foto del seu nou xicot

Els rumors d'una possible il·lusió de l'actor cada vegada són més forts

Paco León és, sens dubte, un dels actors més estimat del nostre país. Fa dos anys que va anunciar la separació amb la també cineasta Anna Rodríguez, mare de la seva filla Manuela. Ara els rumors d'una nova il·lusió són pràcticament una realitat.

El director ha demostrat més d'una vegada que està lliure de prejudicis. N'és una prova els seus treballs com la seva última pel·lícula Rainbow de Netflix.

Paco León és un defensor fidel de la llibertat de l'individu i sobretot de l'amor lliure. El 2016 va anunciar obertament la seva bisexualitat al programa de Bertín Osborne.

Paco León i l'home que podria estar ocupant el seu cor

El 2020, i després de més d'una dècada amb Anna Rodríguez, Paco anunciava que se separava. Poc es va saber llavors de la ruptura, ja que tots dos sempre ha preferit mantenir la seva vida personal allunyada dels mitjans. La veritat és que la ruptura no va ser senzilla, ja que a més de ser parella, tots dos han compartit molts projectes professionals junts.

Però, sens dubte, el més gran dels projectes en comú era i és la seva filla Manuela, que va néixer el 2010. En molt poques ocasions se l'ha vist l'actor amb la seva filla en actes públics. Tot i això, pocs saben que la petita Manuela apareix de forma puntual al tercer llargmetratge del director: Kiki: el amor se hace.

Imatge de Paco León.
Paco León podria tenir el cor ocupat amb una nova il·lusió | GTRES

En els últims anys amb prou feines se li ha relacionat l'actor amb una nova parella, però tot apunta que això podria canviar. El diari Libertad Digital feia saltar totes les alarmes en afirmar aquesta setmana que l'actor hauria trobat una nova il·lusió:

«Ara, després d'haver declarat fa temps que Ana era una dona amb qui volia envellir, qui omple el cor és un decorador resident a Marbella», afirmava el noticiari.

Després d'aquesta bomba, molts mitjans de comunicació han recollit la notícia i se n'han fet ressò. Però de moment, Paco ha pres una decisió molt intel·ligent amb tot el tema del seu suposat nou xicot: no pronunciar-s'hi.

Però això no és una cosa que sorprengui ningú. El 2016, Paco ja va parlar obertament de la seva llibertat a l'hora d'escollir les parelles. Ho va fer de la manera més natural possible, sense donar-li gaire bombo, en definitiva, com hauria de ser:

«Quan jo vaig conèixer l'Ana, tenia xicot, però no ella, sinó jo. Per aquella època jo tenia xicots i xicotes indistintament, però quan la vaig conèixer vaig saber que amb ella arribaria a vell. Portem 10 anys junts i el que ens queda», relatava a Bertín Osborne el 2016.

Paco León, en el millor moment

L'actor i director es troben en un gran moment tant a nivell personal com professional. Paco acaba d'estrenar Rainbow, la seva última pel·lícula amb Dora Postigo com a protagonista. I el film no està passant gens desapercebut, ha rebut multitud de crítiques molt positives.

Primer pla de Paco Léon.
Paco León afronta nous projectes professionals | Europa Press

A més, està a punt d'estrenar una altra nova pel·lícula, No mires a los ojos.

Paco ha sabut reinventar-se completament amb cada nou projecte en què s'embarca. No només ha demostrat les seves capacitats com a actor, sinó també com a guionista i director. Molts mitjans especialitzats apunten que és sens dubte un dels cineastes espanyols amb més projecció del nostre país.

Les últimes setmanes la polèmica detenció de la seva germana, María León, va esquitxar la família. Tot i això, sembla que ja tot està en vies de solucionar-se i l'allau mediàtic ha passat.