Primer pla d'Isabel Rábago.

Isabel Rábago s'afarta i destapa el gran secret del seu matrimoni

Isabel Rábago ho ha compartit a les seves xarxes socials

En els darrers temps, Isabel Rábago s'ha convertit en una de les figures imprescindibles del món del cor. La seva professionalitat i el seu carisma a l'hora de posar-se davant de les càmeres són dues de les seves grans habilitats. 

La periodista va saltar a la fama per la seva tasca com a col·laboradora a la cadena rival de Telecinco, Antena 3. No obstant això, anys més tard, la gallega va decidir seguir la seva carrera televisiva a la cadena de Fuencarral, on continua actualment.

Evidentment, com que és una de les estrelles de Telecinco, la veritat és que la col·laboradora de Ya es mediodía no pot evitar que ,de tant en tant, la seva vida privada acapari algun titular. Tot i que no sol parlar públicament del seu matrimoni a la pantalla petita, fora d'aquesta, concretament en xarxes socials, no dubta a presumir del seu amor, Carlos Rodríguez Ramón. Justament, ha estat allà on s'ha acabat descobrint allò que semblava ser un secret a veus de la parella.

Isabel Rábago destapa un secret a veus del seu matrimoni

Amb només 19 anys, Isabel Rábago va conèixer el seu company de vida a la Universitat Pontificia de Salamanca, qui també estava estudiant a la mateixa universitat que ella. Així mateix, va ser a l'etapa universitària de la gallega quan va començar una seriosa relació amb el seu marit, Carlos Rodríguez Ramón.

Isabel Rábago i el seu marit Carlos
Fa tres dècades que Isabel i Carlos estan junts. | Instagram

Des de llavors, tots dos van esdevenir inseparables i l'any 2007 van consolidar el seu amor donant-se l'esperat 'sí, vull'. Ja han complert 15 anys d'amor i tot sembla indicar que la parella continua igual d'enamorada que el primer dia. Així ho hem comprovat quan la col·laboradora estava participant a Secret Story. La tertuliana va voler abandonar el concurs, però una trucada telefònica del seu marit va evitar que l'abandonés.

«Estem molt orgullosos, t'estimo, t'estimem. M'encanta veure't riure i des de fora et donem suport tots. No saps com aprecien els teus amics per ser com ets. No importa què diguin o deixin de dir, ets per a mi la millor persona que he conegut en aquesta vida», li va dir llavors.

Justament, ara, per si algú tingués el mínim dubte de l'amor que es professen l'un a l'altre, Isabel Rábago ha dedicat al seu company de vida un missatge d'amor a Instagram. «La vida passa sense adonar-nos-en, per això cal beure-la», deia el text en qüestió amb una foto d'ells dos abraçats. La parella ha passat unes vacances breus a Astúries, on més d'una vegada han mostrat als quatre vents el gran vincle que hi ha entre tots dos.

La raó per la qual Isabel Rábago no va voler ser mare

D'altra banda, fa uns mesos, Isabel Rábago es va convertir en notícia per unes declaracions que va concedir al ja extint programa Viva la Vida. Va ser allà on es va sincerar com mai sobre un tema força espinós per a ella: la maternitat.

Cal recordar que la tertuliana no té fills amb la seva parella, una decisió que tots dos haurien pres per un clar motiu. «Potser estem així i ens estimem tant perquè no hem tingut família. És una decisió absoluta i conjunta de tots dos, és així. Sempre ho vam tenir clar tots dos. Si no fos per part dels dos, seria un problema. És una decisió i no la canvio per res del món», deia sobre això.