Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor.

Elionor capgira la Zarzuela amb la dinerada que es gasta cada mes

Elionor disposa d'uns diners per gastar a Gal·les

La princesa Elionor ha de justificar a la Zarzuela cada euro que gasta. Saben que durant el seu camí per terres gal·leses ha de fer un desemborsament important. No cal passar per alt, que com qualsevol noia de la seva edat, també té els seus vicis i aficions, als quals destina força diners.

Sempre sorgeixen dubtes sobre el tracte que rep la princesa a casa. Fan tot el possible perquè passi inadvertida i sigui una més a l'internat on cursa el darrer any de batxillerat. Però tampoc es pot passar per alt que procedeix d'una família amb recursos, per la qual cosa en principi no li hauria de faltar de res.

Tot i això, Elionor procura ajustar-se a l'economia de la resta de companys. La revista Hola! revela aquesta setmana alguns detalls de la vida de la jove al centre de Gal·les. I perquè no hi hagi grans diferències entre els diferents alumnes, proposen que tots portin la mateixa quantitat.

«Per evitar la disparitat entre els estudiants, la majoria becats», el col·legi aconsella que els «diners de butxaca no superi els 600 euros per any». Així les coses, Elionor no té intenció de donar-ne la nota i sembla conformar-se amb aquesta quantitat.

A més a més, l'internat compta amb un banc universitari que està obert cinc dies a la setmana i al recinte es pot trobar un establiment per adquirir articles essencials. En qualsevol cas, aquesta xifra sona una mica irrisòria.

Pla general de la princesa Elionor somrient
Elionor intenta comportar-se com una alumna més | Europa Press

Sobretot si fem comptes i analitzem què es pot comprar avui dia amb dotze euros setmanals. I més en el cas dels joves, que comencen a gastar les pagues en refrescos, llaminadures o fins i tot tabac.

Elionor intenta portar una vida senzilla, com demostra el fet que no percep més diners dels quals necessita. Mentrestant, també entrena el seu esport preferit. «A Gal·les segueix jugant a voleibol», que també ho «practicava a Santa María de los Rosales», a més d'estudiar àrab i francès, explica la revista.

Pel que fa al procés d'adaptació, assenyalen que no ha tingut cap mena de problema. Va encaixar a la perfecció al centre i venia d'estar molt a gust el curs passat. Tampoc sent nostàlgia ni troba a faltar Madrid, encara que li agradaria passar més temps amb els seus.

Així mateix, és molt estricta respecte als horaris. «És de les primeres a arribar a l'aula i de recollir-se a la residència», afirmen. I és que, el centre manté una comunicació directa amb els pares.

En cas que no complís les normes establertes li farien arribar als reis al butlletí trimestral. Asseguren que a més de l'avaluació acadèmica, a les notes també es recull el compromís social, el seu comportament i com viu l'experiència. En alguns casos arriba a allargar-se fins a tres fulles.

Elionor compleix les seves obligacions

La princesa es mostra molt responsable a l'internat. La publicació explica que «és responsable de mantenir neta i ordenada la roba i l'habitació». A la paret de la seva habitació compta amb un taulell on té enganxades unes quantes fotos i una bandera d'Espanya.

El bany es comparteix entre dos i quatre dormitoris, i a l'hora de fregar els plats no li cauen els anells. «Mai n'ha deixat un usat a l'aigüera», destaquen.

Foto de la princesa Elionor
Al centre recomanen que els alumnes com Elionor només portin 600 euros per a tot el curs | GTRES

Sense cap dubte, la seva estada a Gal·les està resultant d'allò més satisfactòria. Ha après a valdre's per si mateixa, però també ha aconseguit madurar gràcies a les iniciatives del centre. Així que, quan arriba a la Zarzuela, possiblement no es comportarà de la mateixa manera.

A poc a poc, Elionor esgota ja el darrer curs en aquest internat. I és que la seva intenció a partir del proper any és estudiar Dret i fer la carrera militar.