Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós

Natalia Figueroa revela que Raphael ha canviat perquè té una altra il·lusió

Natalia assumeix que el seu marit no actua igual des que mira cap a un altre

Natalia Figueroa està impactada després de veure com el seu marit ha complert el somni de treballar a La Voz amb els més grans de la música d'aquest país. Té els nervis a flor de pell i ha vist com aquest té una nova il·lusió fora del matrimoni.

Ahir, un dels coaches més importants del programa, Pablo López, presentava l'artista com el seu assessor per a les properes fases de La Voz. López ha lloat Raphael, com no podia ser d'una altra manera, i ha demostrat que tots dos formen un gran equip difícil de batre.

Abans que La Gran Batalla arribi a les pantalles d'Antena 3, tots dos cantants s'han elogiat mútuament. El més jove dels dos ha anomentat així al seu assessor: «Artista», li ha etzibat López.

Natalia Figueroa assisteix a la nova il·lusió del seu marit lluny de casa

Mentrestant, el marit de Natalia Figueroa ha hagut de sostenir que el seu company «és el futur immediat». A més, a Raphael li han preguntat com ajudarà l'equip de López i el pare de Manuel Martos ha estat així de directe.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Raphael amb la seva dona, Natalia Figueroa | GTRES

«Posant els punts sobre les i quan val la pena», ha dit amb tota la humilitat del món el bo de Raphael. A més, Pablo ha incidit en la importància del cantant per a aquestes noves fases de La Voz . Ha assegurat que «aportarà la saviesa més gran que hi ha, que no és l'experiència, és l'amor que té això».

La veritat és que aquest divendres veurem finalment La Gran Batalla en una nit que s'espera espectacular després de l'arribada dels nous assessors. Parlem de Vanesa Martín, Mala Rodríguez, Lola Índigo i Raphael.

Natalia Figueroa és conscient que Raphael té un repte per endavant que està segura que traurà amb èxit. I és que l'experiència és un grau per al seu marit, i no li fa por després de més de 60 anys de carrera.

Tot i això, la dinàmica de La Gran Batalla serà la següent, segons ha confirmat el programa d'Antena 3. S'elimina en primer lloc el 50% dels talents. I al final del programa d'aquesta nit, en quedaran set de cada equip, 28 en total i aquests passen a la fase d'assalts.

Natalia Figueroa ja sap que el seu marit serà el nou assessor de La Voz

Així doncs, cada equip tindrà 14 talents i cada coach haurà de repartir els seus talents en batalles de diferent nombre. Ho faran segons cada gènere musical o les veus que posseeixin els cantants, per exemple.

Primer pla de Raphael.
Raphael deixa l'escenari de banda per ser assessor al programa líder d'Antena 3 té notícies d'última hora a casa seva. | GTRES

Després que finalitzi cada batalla, els coaches han de prendre la decisió d'atorgar el 'passe express' a un dels concursants. Després que l'equip hagi passat per l'escenari de La Voz , haurà d'escollir la resta de sis participants. I després, d'aquests 14 només se'n podran salvar 7 integrants.

Sens dubte, l'imminent estrena de La Gran Batalla de La Voz aquesta nit a les 22:00 provocarà que l'audiència s'enganxi a la pantalla. I una de les que estarà més atenta que mai serà Natalia Figueroa, que està nerviosa davant el debut a Atresmediade l'home de la seva vida.

Si fa anys veia Manuel Martos, un dels seus fills, a la petita pantalla fent les tasques de jurat d'Operación Triunfo , ara toca al marit de Figueroa. Aquest està disposat a donar-ho tot i esprémer al màxim les seves capacitats, que son moltes al terreny musical.