Ana Obregón amb un somriure

Una amiga d'Ana Obregón trenca el silenci i aclareix tots els dubtes

Una íntima amiga d'Ana Obregón es pronuncia sobre la maternitat de l'actriu

Ana Obregón és la dona del moment, cosa de la qual no hi ha cap dubte. Dimecres passat, la revista ¡Hola! posava de cap per avall a la premsa del cor després d'anunciar que l'actriu havia estat mare als 68 anys per gestació subrogada.

La notícia ha provocat una autèntica voràgine mediàtica i no es parla de res més. Ara, a través de les xarxes socials, una de les grans confidents i amigues de l'actriu ha trencat el silenci i n'ha parlat.

Es tracta de Susana Uribarri, un dels grans pilars fonamentals per a Ana en els darrers temps. Així doncs, Uribarri ha decidit aclarir tots els dubtes sobre la situació de la seva amiga amb una reveladora publicació al seu compte d'Instagram.

Ana Obregón rep el missatge de la seva íntima amiga

Feia molt de temps que una notícia del cor no aconseguia establir un debat tan intens a nivell nacional. La nova maternitat d'Ana Obregón ha desfermat tota mena d'opinions sobre això, tant positives com negatives. A Espanya, la gestació subrogada és una cosa il·legal, per la qual cosa és un tema molt polèmic i que desperta moltes crítiques.

Imatge de la 'storie' de Susana Uribarri felicitant la seva amiga Ana Obregón per la seva nova maternitat
Susana Uribarri ha felicitat la seva amiga Ana Obregón per la seva nova maternitat | INSTAGRAM @SUSANAURIBARRI

La gran allau de comentaris negatius que s'ha abocat al voltant de la imatge d'Ana Obregón ha estat desmentida. Però també n'han estat molts els que han sortit en defensa d'Obregón. Entre ells, una de les seves grans amigues, Susana Uribarri.

La representant de famosos ha estat un dels principals pilars en què Ana Obregón s'ha donat suport en els darrers temps. L'actriu, de fet, reconeixia fa uns mesos que «va ser ella qui la va animar a tornar a treballar». I per això, ara, ha estat Susana qui ha volgut sortir en defensa de la seva amiga.

Així les coses, Uribarri no ha estat callada i ha trencat el silenci per aclarir-ho tot, referint-se al nou nadó d'Ana Obregón com «la seva estimada neboda».

«El meu amor ja tinc una neboda meravellosa. Tornarà a tenir un enorme sentit la teva vida. T'estimo el meu amor, et mereixes aquest grandíssim regal de la vida», publicava Susana al seu compte d'Instagram.

A més a més, l'íntima amiga d'Ana confessava com n'estava d'emocionada. «Sense paraules. No he pogut dormir per aquesta gran notícia. Ja sé els ulls de felicitat que tens. Et van tornar les enormes ganes de viure. Feliç amb la meva estimada neboda», confessava.

D'aquesta manera, Susana aclaria tots els dubtes possibles. D'altra banda, Ana Obregón també rebia una emotiva felicitació per part del seu amic, Raúl Castillo.

«Quines ganetes de veure-us les meves princeses. Soc de les persones més felices del món ara perquè sempre tenir una neboda és meravellós. Tinc molts nervis i felicitat», s'expressava.

Ana Obregón, al centre de la crítica

Des que vam conèixer la notícia dimecres passat, les crítiques no han parat d'aparèixer. I és que, la maternitat d'Ana Obregón als 68 anys l'ha col·locat al punt de mira.

Fotomuntatge del rostre d'Ana Obregón i l'exclusiva de la seva maternitat a '¡Hola!'
Les crítiques no han deixat d'aparèixer des que s'ha conegut la notícia | CatalunyaDiari

No obstant això, alguns rostres coneguts també l'han recolzat públicament. Com és el cas d'Ana Rosa, que ha assegurat que «podia arribar a entendre Obregón».

«Tots entenem. Ana ha patit tot el pitjor que pot patir una mare, i Lequio també, que és perdre un fill, i bé, ha optat per una nova maternitat», assenyalava.

N'hi ha que titllen d'«egoista» Ana Obregón per ser mare a aquesta edat i de no haver pensat prou en el futur del nadó. Alhora, altres repulsen completament que l'actriu hagi recorregut la gestació subrogada en comptes de l'adopció.