Imatge de la reina Letícia

L'amistat 'especial' de la reina Letícia amb un cantant d'èxit

La vida de Letícia en la seva etapa de periodista a Mèxic segueix mantenint moltes incògnites

La vida de la reina Letícia abans de convertir-se en l'esposa del rei Felip és tota una incògnita encara avui dia, després d'anys i anys de rumors, elucubracions i alguna que una altra filtració.

 

Encara que algunes coses sí que han transcendit sobre el seu passat, moltes no han estat aclarides, com la vida que va dur a Mèxic el 1995 mentre es guanyava la vida com a periodista al diari 'Siglo 21'. S'havia establert a la localitat mexicana de Guadalajara gràcies a una beca de l'Agència Espanyola de Cooperació per cursar un postgrau sobre periodisme.

Fher Olivera i Letícia, un possible romanç

Va ser llavors quan la reina va començar una etapa bohèmia en què viatjava en camions i gaudia de la sal i el tequila; però, sens dubte, la seva amistat amb el vocalista del grup Maná, Fher Olivera, és el que més s'ha ressaltat d'aquesta etapa, ja que sempre s'ha rumorejat que entre ells va sorgir l'amor.

 

La possible relació entre tots dos ha omplert pàgines i pàgines a la premsa, i molts asseguren que van viure un apassionat romanç. Referent a això, el cantant Fher Olivera sempre s'ha mantingut molt caut i enigmàtic quan ha estat preguntat per aquest tema, i així es va manifestar l'última vegada que va ser preguntat pel seu presumpte romanç amb Letícia.

 

«Primer, un cavaller no té memòria i aquí ho deixem, però no. Tots els meus respectes a la reina i a la reialesa i a la gent d'Espanya, que els estimem molt. Mai diem res, som gent tranquil·la amb això», va declarar. Però unes noves declaracions realitzades pel guitarrista de Maná, Sergio Vallín, podrien confirmar la teoria que tots dos es van conèixer molt bé, i que van mantenir una bonica amistat (i potser una mica més).

El guitarrista parla de la relació amb Letícia

En ser preguntat per la relació entre Letícia i Fher en una entrevista a 'El Mundo', aquestes han estat les seves paraules: «Jo el que sé és que la reina Letícia era una periodista molt aguerrida, amb molta gràcia i molt coneixement, fins i tot a vegades polèmica», començava el músic desfent-se en elogis cap a ella.

 

«Però nosaltres la vam conèixer... La veritat és que la va conèixer Fher, més que res, perquè el va entrevistar a ell quan estava vivint a Guadalajara. I bé... Crec que hi va haver una bonica amistat, amb molt respecte entre ells i crec que Fher la va convidar a un concert també. La respectem molt i, per descomptat al rei també, que és fan de Maná. De fet, un cop, els reis ens van rebre i va ser una cosa molt bonica», ha comentat, qualificant la seva relació de «bonica amistat».

 

Tal com ha confirmat Sergio Vallín, el grup va mantenir tan bona relació amb ella que van utilitzar un retrat de la reina seminua com a imatge del seu disc anomenat 'Sueños líquidos'. L'artista cubà Waldo Saavedra va ser l'encarregat de pintar el seu retrat, una imatge que el guitarrista no ha aclarit per què es va escollir.

 

El mateix pintor de l'obra, Waldo Saavedra, va aclarir en el seu moment que «ens vam fer molt amics i en diverses ocasions li vaig prendre fotografies, que, amb posterioritat, van servir de base per als quadres en què ella apareix», encara que posteriorment li va lliurar tots els esbossos al rei Felip VI.

 

El pintor i la llavors periodista, es van conèixer quan ella treballava per a l'esmentat diari mexicà, que li va encarregar la cobertura d'una exposició del pintor. Des de llavors, es van fer íntims i fins i tot l'artista es referia a ella com 'Leti'.