URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Bertín Osborne relata com es troba el seu fill Kike després dels rumors

El cantant i presentador ha parlat sobre com porten els petits de la casa la seva ruptura matrimonial

Bertín Osborne en una roda de premsa a Barcelona
Bertín Osborne relata com es troba el seu fill Kike després dels rumors | Europa Press

Sens dubte, la separació entre Fabiola Martínez i Bertín Osborne només començar l'any ha estat el tema de conversa del mes. La parella anunciava fa tan sols 10 dies la seva ruptura després de més de 14 anys de matrimoni, uns anys on mai hi va haver constància d'una suposada deslleialtat o d'una sola discussió de parella.

Ara, entre tots dos només queda una admiració profunda i dos fills: Kike, de gairebé 14 anys, i Carlos, de 12. A ells, la ruptura matrimonial dels seus pares no els ha agafat tan de sorpresa com a l'audiència i a la mateixa premsa, ja que en els últims mesos, segons han declarat tots dos, la convivència era molt complicada i amb prou feines es posaven d'acord en coses fonamentals.

Bertín Osborne revela com es troben els seus fills

El presentador de 'Mi casa es la tuya' ha parlat sobre com han reaccionat els seus fills, després de donar-los la notícia que els seus pares havien decidit fer vida per separat. «Carlitos s'està assabentant de tot el que està passant. Però bé, s'ho està prenent molt bé perquè veu normalitat i veu que estem normal», assegurava.

A més, Bertín confessava que té moltes ganes de veure els seus fills, que actualment estan residint amb Fabiola a l'espera que es posin d'acord amb la custòdia. «Amb Kike parlo a través de 'FaceTime' i aniré a veure'l, aniré a veure'l aquesta setmana també», afirmava davant d'una reportera d'Europa Press'.

«Carlitos és l'únic a qui cal donar-li molt d'afecte i sobretot tranquil·litat i estabilitat, que és la que tenen, i ja està», exclamava Bertín conscient que Carlitos és el que està patint més amb aquesta situació. Justament, Fabiola, també parlava del seu fill Carlos en un directe a Instagram assegurant que ell «és potser el que més conscient és de les coses, l'ha assumit prou bé, fins i tot ha dit que, de fet, ell s'imaginava que passaria, perquè ens veia discutir».

Malgrat tot, el presentador i la model veneçolana tenen clar que portar-se bé és una cosa primordial pel benestar dels seus fills: «Jo vaig allà i Fabiola i jo ens tractem com a amics, vull dir que tot està molt bé», confessava.

Tranquil i sense ganes d'enamorar-se

Mentre Kike i Carlitos s'han quedat a casa de la seva mare, Bertín Osborne compta amb el suport de les seves filles, fruit del seu anterior matrimoni. «M'han trucat totes que es venien aquí amb mi uns dies i dic: 'No us preocupeu, que estic fenomenal, no passa res, veniu si voleu, però que no és... necessari'».

Malgrat tot l'afecte que està rebent després d'anunciar el seu divorci de Fabiola Martínez, Bertín Osborne ha volgut deixar clar que no té pensat enamorar-se d'una altra persona i que seguirà el seu camí solter. «No trobaré a ningú com ella de manera que ja he decidit no buscar més. El llistó no és que jo ho posi alt, és que l'ha posat tan alt que és impossible saltar-se».

Després d'aquestes declaracions, el presentador aprofitava per desmentir que el motiu de la seva separació es degués a terceres persones. «La nostra separació és el que veus, el que veieu. No hi ha res més. És molt avorrida perquè no hi ha res que no s'hagi dit. Vosaltres penseu que si jo estigués embolicat amb algú aniria caminant pel carrer amb ella? O sigui, no em subestimeu».

Sens dubte, tant Fabiola com Bertín Osborne estan donant una lliçó d'enteresa i, sobretot, de maduresa després de posar fi al seu matrimoni de tan bones maneres.


Comentaris

envia el comentari