Imatge d'arxiu d'uns fogons de cuina

Eliminen de la TV 'El peor cocinero...': arrestada la guanyadora en morir la seva filla de 3 anys

El talent culinari d'EE.UU, similar a 'MASTERCHEF', ha esborrat la temporada 20 del programa

'Worst Cooks in America', conegut a casa nostra sota el títol 'El peor cocinero de América', és la versió més gamberra i esbojarrada del 'MASTERCHEF' espanyol. Entre 12 i 16 concursants amb molt poques habilitats culinàries són reclutats en una mena de campament gastronòmic on reben les classes de xefs professionals.

I és que, igual que en el format de TVE, els concursants lluiten per guanyar-se un premi de 25.000 dòlars i el reconeixement culinari per part del jurat del programa.

'El peor cocinero de América', el 'talent' culinari d'EE.UU similar a 'MASTERCHEF'

El concurs culinari nord-americà té un format molt similar a 'MASTERCHEF' i està conduït pels xefs Anne Burrell i Alex Guaranaschelli. S'emet en la cadena americana Food Network, on fa més d'una dècada que s'emet en antena. Aquest 'talent' es va estrenar als Estats Units a principis de juny de l'any 2010, sent molt ben rebut per part de l'audiència i la crítica.

Amb més de 20 temporades a l'esquena, el programa de Food Network s'ha consolidat com un dels 'realities shows' de major seguiment en el país americà. I, actualment, el canal està emetent la temporada 21 del format, que es va estrenar aquest passat 3 de gener.

Food Network elimina la temporada 20 de 'El peor cocinero de América' 

No obstant això, tal com ha saltat a la llum recentment, una de les temporades del programa ha desaparegut del tot d'internet, concretament, es tracta de la temporada 20 del 'talent show' culinari. Aquesta ha sigut eliminada de totes les plataformes per petició de la mateixa cadena, així ha estat retirada de Discovery+, Hulu i YouTube, a més de no estar disponibles ni tan sols els resums a la web oficial del programa.

Food Network ha pres aquesta dràstica decisió després de conèixer la notícia que implicava a la guanyadora d'aquesta temporada en un terrible delicte d'homicidi. Es tracta d'Ariel Robinson, qui recentment ha sigut arrestada a Carolina del Sud després de ser acusada com a possible sospitosa de la violenta mort d'una de les seves filles petites: Victòria Rose Smith, de tan sols tres anys.

La concursant de 'El peor cocinero de América' detinguda per la mort de la seva filla

Segons ha conclòs l'informe del forense, la filla adoptiva de tres anys d'Ariel Robinson ha mort per lesions contundents, el que ha dut a la policia a acusar els progenitors de la petita per un presumpte delicte d'homicidi per abús infantil. L'exconcursant de 29 anys i el seu marit, Jerry, de 34, van ser detinguts per la policia de Simpsonville, passant ja a disposició judicial i molt aviat s'asseuran a la banqueta dels acusats.

La detinguda era mestra de secundària, però va deixar la seva ocupació abans de participar en el concurs culinari. A més, la jove era aspirant a comediant, una faceta que havia deixat en evidència durant la seva participació televisiva.

No és d'estranyar que aquest cas hagi commocionat tot el país americà, especialment als seguidors del programa que van veure a Ariel Robinson triomfar a la televisió uns mesos enrere.

Ariel Robinson va ser la guanyadora de la temporada 20 de 'El peor cocinero de América', que es va emetre de juny a agost de 2020, portant-se a casa el gran premi final de 25.000 dòlars en efectiu i instal·lacions culinàries dotades d'instruments culinaris i electrodomèstics de les marques patrocinadores.

Segons ha informat el mitjà de comunicació 'Deadline', Ariel i el seu marit van adoptar tres fills el març de 2020, just després de l'enregistrament del programa.