El cuiner Jorge Brazález

El dolorós motiu de la desaparició de Jorge Brazález de 'El Desafío'

El xef no ha tornat a aparèixer en el nou concurs d'Antena 3

El divendres 22 de gener, Antena 3 va emetre la segona entrega del seu nou programa 'El Desafío'. No obstant això, el programa d'Atresmedia va haver de lamentar la baixa de Jorge Brazález, un dels seus participants, per culpa de la Covid-19

Va ser Roberto Leal, el presentador, l'encarregat d'explicar el motiu pel qual el cuiner no va estar present al plató. «Avui tenim 7 intrèpids en comptes de vuit», va dir mentre la càmera enfocava el buit que ocupa l'exfutbolista a la grada de concursants.

«Com cada setmana, ens hem fet proves PCR pel coronavirus i tots hem donat negatiu», va aclarir. «Jorge Brazález, que no està amb nosaltres, ha estat en contacte amb un positiu i, per seguretat, seguint el protocol sanitari, es troba confinat fins que finalitzi la seva quarantena».

Encara que Jorge Brazález no va poder estar personalment en el programa, després que el presentador expliqués el motiu de la seva absència, van connectar amb ell perquè expliqués com estava vivint la quarantena en un hotel. «Em trobo normal, sa, i amb una mica d'impotència per no poder estar amb tots vosaltres per aquest protocol que cal seguir, però tot sortirà bé», va afirmar el cuiner.

Jorge Brazález s'enfrontarà a dos desafiaments en el pròxim programa

Finalment, Roberto Leal va avançar algunes de les proves que haurà de superar Jorge en la pròxima entrega. «T'avanço que faràs dos reptes: el de Beyoncé, aquest cal fer-ho perquè el tenim en 'stand-by', i el nou que t'assignem aquesta nit».

Així doncs, malgrat haver faltat en aquesta segona entrega, Jorge haurà de sotmetre's igualment a la prova, que consisteix a interpretar el famós videoclip de 'Single Ladies'. «D'acord, accepto el repte», va respondre somrient Jorge.

«Veurem com ho passen realment malament»

D'altra banda, Roberto Leal ha confessat en una entrevista a 'La Sexta Noche' que les proves del programa s'aniran complicant i, a més, ha assegurat que es veuran «moltes llàgrimes». De fet, ja s'han viscut moments de tensió i fins i tot Juan del Val ha estat catalogat com el membre més estricte del jurat. 

No obstant això, Roberto Leal ha revelat que el que s'ha vist fins ara no és res en comparació amb el que els espera a Kira Miró, Jorge Sanz, David Bustamante, Ana Peleteiro, Gemma Mengual, Ágatha Ruiz de la Prada, Jorge Brazález i Pablo Pujol. «Veurem com ho passen realment malament, ens portarem les mans al cap», manifesta el presentador.

La prova que no s'atreviria a fer Roberto Leal

L'andalús també ha revelat que ell empatitza molt amb els concursants i que no faria la prova d'apnea: «Ho vaig passar fatal». «Crec que no m'atreviria a fer-la perquè fins i tot sent presentador ho passo fatal. Com a presentador, jo també aguanto la respiració. És una autèntica bogeria el que veurem divendres vinent amb l'apnea».