Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

'Sálvame' se'n va de boda: El 12 de juny a Sevilla

És una de les cerimònies més esperades pels col·laboradors del programa

'Sálvame' està de celebració. En uns mesos, una de les cares més populars del mediàtic programa de Telecinco, donarà el 'sí, vull' en una cerimònia eclesiàstica. José Antonio León, el reporter encarregat de cobrir les últimes notícies des d'Andalusia, ja ho té tot preparat per al seu enllaç matrimonial amb Rocío Madrid, una jove advocada nascuda a La Palma del Condado (Huelva).

Tot a punt per al 12 de juny

En la seva última publicació a les xarxes socials, José Antonio León informa els seus seguidors sobre la cerimònia, que se celebrarà el pròxim 12 de juny a Sevilla. Mitjançant una fotografia en què podem veure al reporter i a la seva parella junt amb el rector que oficiarà l'enllaç matrimonial, la feliç parella anuncia que ja està preparada per fer l'últim pas.

«Ha estat una tarda meravellosa i ja podem dir que estem beneïts per al següent pas! Moltes gràcies a @antonioromeropadilla una persona molt especial que coneix a la perfecció els secrets perquè una parella s'estimi per sobre de totes les coses! No es tracta només d'amor sinó de rebre la persona que estimes! Gran consell i gràcies!!! Ara a pel 12 de juny!! Feliços sempre!!» ha escrit el reporter anunciant la data del casament.

Del confinament al casament

És evident que José Antonio León està vivint un dels seus millors moments personals. El reporter de 'Sálvame' ha trobat la persona perfecta amb qui compartir la resta de la seva vida. De fet, així ho mostra diàriament a les xarxes socials, on s'intercanvien missatges d'amor.  

La parella va decidir viure junts el confinament domiciliari per la Covid-19. Segons sembla, les llargues hores d'angoixa va unir a la parella fins al punt en què José Antonio León va decidir proposar-li matrimoni. Tanmateix, va publicar un vídeo molt romàntic a Instagram en què li proposava matrimoni.

Va ser durant una connexió en directe per a 'Sálvame' quan José Antonio León va revelar tots els detalls. «Va tot molt bé, si és que et refereixes a la petició de mà de la meva futura dona Rocío, Carlota», explicava José Antonio León sense poder contenir l'emoció.

Carlota Corredera va rebre la notícia amb alegria i va voler saber si ja tenien la llista de convidats. «Ja diré a qui convido i a qui no i així faig la llista negra, com Belén Esteban», feia broma el reporter. Segur que l'enllaç matrimonial aconseguirà reunir un gran nombre de famosos i famoses. 

Concretament, si la pandèmia no suposa un impediment, José Antonio León i Rocío Madrid contrauran matrimoni el 12 de juny a les sis de la tarda a l'església de la Caridad, al centre de Sevilla, ciutat en la qual resideixen.

Ara que Anabel Pantoja ha cancel·lat per segona vegada les seves noces amb Omar Sánchez prevista també per al juny, i sense que Belén Esteban s'hagi pronunciat sobre la data en què té pensat passar per l'altar amb Miguel Marcos, el casament de José Antonio León és un dels més esperats pels col·laboradors de 'Sálvame'.