Fotografia de la Família Reial

Silenci sepulcral a la Zarzuela: «No puc suportar-la més»

La periodista Pilar Eyre revela més dades i situacions controvertides de la família reial

El Palau de la Zarzuela està en el punt de mira i constantment es publiquen notícies que deixen en evidència a la família de Felip VI. El frau fiscal del rei emèrit Joan Carles I i les seves relacions amoroses, són un autèntic malson per a la corona espanyola.  A més, per si no n'hi hagués prou, Pilar Eyre, periodista especialitzada en la casa reial, ha afirmat que el rei emèrit no suporta a la seva dona, la reina Sofia. 

La mala relació entre els pares de Felip VI

Pilar Eyre ha aprofitat el seu bloc de la revista 'Lecturas', 'No es por maldad', per parlar sobre la mala relació que existia entre Joan Carles I i Sofia.

Així, ha manifestat que, a principis del segle XXI, el pare de l'actual monarca no volia compartir temps amb la seva dona. Concretament, Eyre ha revelat que el rei emèrit «va demanar-li al ministre d'Exteriors que no programés viatges ni activitats amb Sofia» i fins i tot va arribar a exposar obertament: «No puc suportar-la».

Per aquest motiu, Joan Carles I preferia passar temps lluny del Palau de la Zarzuela. Segons s'informa, el rei emèrit passava molt temps a l'apartament que tenia a la Clínica Planas de Barcelona. D'aquesta manera, també aprofitava per sotmetre's a diferents tractaments estètics. Tanmateix, Pilar ha afirmat que «el personal mèdic va arribar a ser el seu únic cercle de confiança».

Corinna Larsen i l'amor de Joan Carles I

Per altra banda, la periodista ha explicat que en aquesta situació d'absolut 'rebuig' a Sofia va ser quan va conèixer a Corinna Larsen. Sí, a l'empresària alemanya amb la qual va mantenir una relació sentimental durant anys. De fet, Joan Carles I va manar a reformar-li un habitatge prop del Palau de la Zarzuela per poder passar temps amb ella.

Pilar Eyre ha publicat que Joan Carles I i Corinna Larsen es van conèixer l'any 2004 durant una cacera a La Garganta (Còrdova). 

Corinna Larsen besant a el Rei Joan Carles I
Corinna Larsen va revolucionar la vida de Joan Carles I | GTRES

Joan Carles I estava bastant desanimat i rebutjava passar temps amb la seva dona, la reina Sofia. En concret, «estava deprimit, les seves relacions amoroses eren rutinàries, no tenia salut ni il·lusions...». No obstant això, alguna cosa va canviar en el pare de Felip VI quan va conèixer a Larsen. Segons la periodista, el primer que li va cridar l'atenció d'ella va ser la seva bellesa, que responia al prototip de dona que li agrada: «elegant, alta, rossa...».

Ara bé, després, també es va enamorar del seu caràcter, ja que era totalment diferent de les dones amb les quals havia estat. Així, ha exposat que tenia «una ment d'home en un cos de dona». Fins i tot, segons Eyre, Joan Carles I «es va enamorar de Corinna amb totes les seves forces».

Altres dades de la relació sentimental del rei emèrit

Pilar Eyre també ha parlat en altres ocasions de la relació entre Joan Carles I i Corinna Larsen. Així mateix, ha afirmat que el rei emèrit passava totes les nits al pavelló que havia preparat per a Larsen prop de la Zarzuela. A més, ha publicat que Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina tenien relació amb Larsen. En canvi, Felip i la reina Letícia no volien saber res de l'amant del monarca. 

Fins i tot, Eyre, ha manifestat que Joan Carles I va estar tan enamorat de Corinna que va arribar a plantejar-se el divorci amb Sofia. No obstant això, Mariano Rajoy va fer el possible perquè canviés d'opinió.