María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

La iniciativa secreta de María Teresa Campos que hauria incomodat molt Jorge Javier

A dia d'avui no es descarta que la presentadora torni a Telecinco per protagonitzar un cara a cara

L'audiència es va sorprendre quan Telecinco va començar a emetre un vídeo promocional de 'Viva la vida' en què s'anunciava la presència de Maria Teresa Campos com a convidada estrella del programa de dissabte passat. Aquest fitxatge ha estat estrany des del primer moment, si tenim en compte que la presentadora podria ser perfectament convidada de primera cadira del 'Deluxe', que compta amb una audiència molt més àmplia que el programa d'Emma García i que, a més, implicaria una audiència molt més àmplia al conjunt de Telecinco.

No obstant això, es podia arribar a comprendre per dos motius diferents. El primer i potser el més important, per deferència a Emma García i al director del programa, que estan donant feina a les seves dues filles i la seva neta cada cap de setmana. A més, amb al·lusions constants per part de l'equip a la professionalitat i a l'afecte que tenen a la malaguenya, per la qual cosa s'entenia que els acabés premiant amb la seva presència.

El segon motiu i que tampoc es pot descartar, és que la Campos va acabar molt malament l'última vegada que va visitar el 'Deluxe' i potser ara li era molt més fàcil visitar un programa molt més blanc. A més, potser, li resultava molt més fàcil discutir amb les seves pròpies filles que no amb col·laboradors més passionals com els que treballen a 'Sálvame', en la seva versió nocturna.

Si bé és cert que l'entrevista ha portat cua i multitud de comentaris, María Teresa va deixar entreveure de nou una Campos altiva, que vol controlar la situació i que no deixa que siguin els altres els que pregunten. Davant d'això, i si la jugada era aquesta, no s'entenia que s'assegués a 'Viva la vida', tenint en compte que el que li van pagar segur que era molt inferior al que li haurien pagat per un 'Deluxe'. Tenint en compte que havia de parlar del mateix, ens hem preguntat per què no va asseure's a la versió nocturna de 'Sálvame'.

Per què Maria Teresa Campos va escollir 'Viva la vida'?

Doncs avui Belén Esteban ha donat en el clau. Abans que es confirmés la presència de Maria Teresa Campos al programa d'Emma García, aquesta havia estat negociant amb la direcció del 'Deluxe' per asseure's com a primera convidada del programa. Una negociació que finalment no es va tancar i que va desembocar en una Campos, que potser, per venjança, es va asseure al format de les tardes del cap de setmana.