Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

La vida de Kike, el fill malalt de Fabiola i Bertín, més tranquil·la a partir d'ara

Revelem com els afectarà la ruptura als fills de l'exmodel i el presentador

Després del recent anunci de la seva separació, Bertín Osborne i Fabiola Martínez han mostrat públicament el seu desig de lluitar pel bé dels seus fills, Kike, de gairebé 14 anys i Carlos, de 12. Tant el presentador com l'exmodel veneçolana han estat des que van néixer deixant-se l'ànima per ells, sobretot, en Kike, que va patir una infecció quan va néixer que li ha deixat diverses seqüeles per sempre.

Actualment, els dos menors estan en el domicili matern i allà continuaran, tal com han fet saber els seus pares. En aquest aspecte, la ruptura de Bertín i Fabiola no ha de trastocar massa la seva vida, sinó tot el contrari, l'objectiu de tots dos és que la vida dels seus fills sigui més tranquil·la que abans i que el respecte regni entre els pares, que tot i trencar el seu matrimoni, hauran d'avenir-se tant com sigui possible pel benestar dels seus fills.

Feia bastants mesos que Fabiola, sempre molt present a les xarxes, no pujava fotos dels quatre membres de la família. Per exemple, l'exmodel va compartir aquesta foto per felicitar Nadal a tots els seus seguidors.

Com els afecta la ruptura als fills de Bertín i Fabiola?

Fa temps que Bertín Osborne viu en la seva casa de Sevilla i viatja cada vegada que pot a Madrid, on els nens resideixen amb Fabiola. El menor d'ambdós, Carlos, ja s'olorava, segons publica la revista 'Pronto', que «els seus pares estaven a la vora de la ruptura. El noi ha presenciat massa discussions a casa. És una criatura molt llesta i no li ha agafat per sorpresa aquesta separació».

Ha estat Fabiola qui ha volgut incidir en el fet que «els nens ja saben que ens hem separat, i Carlos s'ha alegrat perquè discutíem molt». A més, ha assegurat que «una decisió com aquesta no és fàcil, però estem tranquils. Jo em trobo bé i els nens també. Bertín i jo hem intentat salvar el nostre matrimoni, però no ha estat possible. La separació és de mutu acord, amb tot l'afecte i el respecte que ens tenim. Així que a seguir endavant», ha dit.

Bertín aclareix els aspectes econòmics de la seva separació

Bertín publicava dos 'post' a Instagram aclarint els temes relacionats amb la part econòmica de la ruptura matrimonial: «Abans de casar-me, quan li vaig demanar matrimoni, em va contestar posant-me una condició: vull separació de béns. M'ho va exigir ella. Jo la veritat és que no l'hi hagués demanat, però va ser ella la que m'ho va posar com a condició», explicava el presentador.

Així mateix, en el text que va pujar ahir deixa ben clar diversos aspectes del seu patrimoni, tot i que apunta que ja ho ha fet en alguna altra ocasió. «Fabiola m'ha dit: Jo no vull res. Soc grandeta, tinc feina, em sé buscar la vida i no vull res. Tu ocupa't dels teus fills. Res més. A més, em vull canviar a una casa més petita a Madrid i també et costarà menys», prosseguia.

A més, Bertín, no ha deixat d'elogiar a la seva encara dona en la seva última publicació a les xarxes socials: «Aquesta és Fabiola. La dona més integra, independent i brillant que he conegut», ha confessat.

Sobre el seu futur en l'amor, assegura que ja no vol refer la seva vida amb ningú. «No trobaré a ningú igual que Fabiola, de manera que no buscaré més. Em tallo la cua com els toreros i em dedicaré a la meva feina, als meus fills, als meus amics, als meus animals i l'esport. La resta, per a què?», es preguntava el presentador de 'Mi casa es la tuya'.