El fill petit de Natalia Sánchez i Marc Cloret, d'urgència a l'hospital

La mare del petit ha compartit l'experiència a les xarxes amb un dolç missatge dirigit a tots els pares

L'actor i l'actriu catalans Marc Clotet i Natalia Sánchez amb el seu fill, en una fotografia compartida als seus Instagrams
Natalia Sánchez i Marc Clotet han tingut un gran esglai per un accident domèstic | Instagram

Natalia Sánchez i Marc Clotet han tingut un cap de setmana d'allò més agitat. Tots dos actors van haver d'acudir d'urgències a un hospital després que un dels seus dos fills petits sofrís un accident domèstic que els va provocar un tremend esglai. Per sort, tot va acabar bé, però podria haver estat molt greu. Una experiència que li ha servit a Natalia per a reflexionar.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

El petit Neo acaba a l'hospital

Tot va succeir el matí del 24 de gener. L'actriu publicava un missatge en les seves xarxes socials on informava els seus seguidors que es trobava a l'hospital: «Matí d'urgències» començava dient Natalia al costat d'una foto on se la pot veure amb el petit Neo entre els seus braços mentre esperen en una sala d'urgències.

«Ahir aquest petitet es va enxampar el dit amb una porta. En realitat va ser la seva germana qui, mentre ell tafanejava amb els ditets en la ranura de les frontisses, va creure que era el millor moment per a tancar la porta» continua explicant l'actriu donant bon compte del fet que va ocórrer en un moment de descuit.

Mentre l'actriu aprofitava que Marc es trobava amb els petits per a donar-se una dutxa, va ocórrer la tragèdia: «Jo m'estava dutxant, i Marc els havia apartat la vista per a col·locar uns bolquers durant 3 segons (temps suficient perquè tot es posés potes enlaire!). Vaig sentir els crits i plors i vaig sortir de la dutxa xopada, amb el pèl regalimant i ple de xampú», explica.

En sortir de la dutxa i veure l'ocorregut, Natalia no ho va dubtar dues vegades i de seguida va tractar de calmar el petit Neo que es trobava plorant desconsoladament: «Enmig del caos, plors (de tots dos), sang, etc. i encara sense vestir-me (ni assecar-me, ni aclarir-me), li vaig donar Ibuprofèn, li vaig posar una bossa de pèsols congelats i a urgències». La veritat és que a la foto es pot apreciar com l'actriu encara té el pèl humit.

Una vegada van arribar a l'hospital, Neo va ser atès i li van realitzar les proves oportunes: «Allí van fer una radiografia i, afortunadament, tot estava on havia d'estar!. Només cal esperar que el dit recuperi la seva forma habitual i que es curi la ferida».

Natalia i la seva reflexió després de l'ocorregut

Amb l'esglai encara en el cos, Natalia Sánchez fa una reflexió sobre l'angoixa que ha viscut i no pot evitar recordar aquelles famílies que lluiten diàriament quan algun membre de la família es troba en una situació delicada de salut.

«Des que vaig ser a l'hospital, no he pogut parar de pensar en el molt que se sofreix quan un nen ho passa malament... Això va ser un petit accident, però m'hauria canviat per ell cada vegada que es queixava de dolor o es tocava el ditet... són tan fràgils i tan 'forts' alhora» comença exposant l'actriu.

Si bé el seu cas no és comparable al drama pel qual moltes famílies els està tocant passar, Natalia no vol acabar el seu missatge sense enviar-los tota la força i l'afecte perquè segueixin endavant i lluitant amb esperança.

«He pensat molt en les famílies a les quals els toca passar per processos complicats i us volia enviar una abraçada gegant... Ho esteu fent genial i un dia tot passarà i cada esforç haurà valgut la pena... A tots els familiars i persones que feu malabars per a omplir de color la vida d'aquests 'petits' lluitadors, us mereixeu tot el bonic d'aquest món.. Us desitjo el millor, a vosaltres i als vostres nens. Un petó gegant» acaba Natalia, rebent desenes de missatges donant suport a les seves paraules.


Comentaris

envia el comentari