YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera ho confirma: El que fa Isabel Pantoja amb alguns fans i pocs entenen

Les fanàtiques de la 'tonadillera' accepten entrar a Cantora a canvi de realitzar tota mena de tasques a cost zero

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Kiko Rivera ho confirma: El que fa Isabel Pantoja amb alguns fans i pocs entenen| Gtres

Ja han passat cent dies des que Kiko Rivera s'assegués per primera vegada a 'Sálvame Deluxe' per començar a llançar missatges, pensats a destapar a la veritable Isabel Pantoja. En aquesta primera ocasió, Isabel Pantoja va entrar per telèfon professant-li amor etern al seu fill i dient que aniria a veure'l per estar al seu costat i així ajudar-lo a superar la forta depressió que estava passant, a causa de la baixada de treball que havia tingut per culpa de la pandèmia.

Aquest suport, les visites i l'abraçada que li va prometre no van arribar i va ser llavors quan Kiko Rivera va decidir tirar de la manta i començar a deixar anar el més gran de la 'tonadillera'. Per estar a l'altura, Telecinco va crear uns especials anomenats 'Cantora: la herencia envenenada', en els quals Kiko i altres personatges assistien per dibuixar a la veritable Pantoja.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

Ahir, va tornar a Telecinco per participar en un programa especial del 'Deluxe' on vol seguir aportant dades i actualitzant tots els que ja sabíem. No li han fet falta més de cinc minuts perquè comencés a disparar i la primera dada que ha donat ha estat més que sorprenent.

El cantant va admetre que per a ell és molt habitual arribar a Cantora, la finca familiar, i trobar-hi a diverses fans d'Isabel Pantoja realitzant tota mena de treballs, passant per la cuina, petites reformes o arreglant el jardí. A més per no parlar, de les que s'encarreguen de proveir d'aigua la finca amb garrafes de gran cilindrada.

Segons sembla, la cantant no té inconvenient a obrir les portes de casa als seus fans, sempre que estiguin disposades a treballar i a esllomar-se a canvi de compartir un dinar amb ella i que, a més, sembla que no sempre estaria molt enllà.

D'aquesta manera, es confirmaria que l'exèrcit de fans d'Isabel Pantoja està disposat a fer de tot per la cantant. Tant és així, que s'ha revelat que quan la 'tonadillera' ha necessitat diners, els seus fans han fet pot i han reunit grans quantitats de diners per poder fer la vida una mica més fàcil a l'artista.

Kiko Rivera va haver de frenar els peus al seu oncle

Isabel Pantoja i el seu germà Agustín tenen tan interioritzada aquesta servitud amb les fans, ja que sembla que en alguna ocasió s'han extralimitat i han posat a treballar a persones que no haurien de fer-ho. El mateix Kiko Rivera ha explicat que ha hagut de frenar el seu oncle en més d'una ocasió, quan ha enviat als seus amics, i que hi eren de convidats, a fer tasques i a carregar pes.

El més sorprenent és que aquests fans no se sorprenen quan se'ls assignen aquestes tasques, a més ho accepten de grat i es posen mans a l'obra amb l'únic objectiu de fer feliç la cantant. Però, aquesta actitud tan servicial dels fans no s'acaba aquí. I és que cal recordar que quan la cantant realitza una festa a casa seva i obre les portes als seus fans, qui han de pagar un import monetari que supera els cent euros i per si no n'hi hagués prou, també han de portar amb ells un regal per lliurar a la cantant.

En un dels especials que es va realitzar fa algunes setmanes, un dels fans ja desencantat amb la Pantoja, va explicar que en aquestes trobades, els fans mengen separats de la cantant i a més, han de portar un número del sorteig de l'estiu cada un i com tots ells venen de localitats diferents, així la cantant té més repartides les opcions per poder emportar-se el premi gran.

Sigui com sigui, Isabel Pantoja compta amb uns fans molt fidels i que, segons sembla, no la deixaran sola mai, encara que això li estigui costant a la cantant separar-se de tot el seu entorn, fins i tot dels seus fills.


Comentaris

envia el comentari