Juan José Ballesta, actor i concursant de 'Masterchef Celebrity' 2020

Juan José Ballesta viu un mal moment: se separa de la seva parella de tota la vida

El conegut actor s'ha separat de Vero, el seu amor de tota la vida

Després d'anys desaparegut del focus mediàtic i de la vida pública, Juan José Ballesta tornava a la televisió per convertir-se en guanyador de 'MASTERCHEF Celebrity'. No obstant això, ara, l'actor torna a estar d'actualitat després que la revista 'Pronto' publiqués que s'havia separat de la seva parella, Vero, ja fa tres mesos.

«Ara estic solter. Ho he deixat amb Vero. Aquesta és l'exclusiva. Són molts anys junts i ja estàvem una mica estressats, així que ens hem pres un temps», així de contundent es mostrava l'actor en confirmar la seva ruptura amb la dona de la seva vida en la presentació de l'obra de teatre 'Loc@s: reír nos cura'.

Després de 15 anys junts i un fill en comú, la parella, que portava tota la vida, ha decidit posar punt final a la seva relació. «Són molts anys i ja estàvem una mica estressats i ens hem donat un temps», sentencia Juan José Ballesta per a la coneguda revista. Malgrat tot, l'actor ha volgut deixar clar que esperava que tot fos passatger, ja que considerava a Vero «la dona de la seva vida».

«Segurament tornarem, però de moment ens hem pres un temps. Són molts anys junts i s'ha de tenir una mica de cobertura. Però hi ha molt d'afecte, és la dona de totes les meves vides», confessava.

No hi ha terceres persones en la seva ruptura

Abans que comencin els rumors sobre els motius de la seva ruptura, l'actor ha volgut deixar clar que no hi ha terceres persones pel mig i que la decisió de separar-se l'havia pres la seva parella a causa de l'actitud que havia tingut en els últims mesos. «Soc molt estressat, un nerviós i sabia que tard o d'hora es cansaria de mi. Han estat quinze anys junts, massa ha aguantat», reconeixia.

Tot i que encara li costa assimilar la ruptura després de tants anys, el susdit assegura que Vero «sempre serà la mare del meu fill» i que ara mateix «ja ho tinc més paït», tot i que confia a tornar amb ella. Mentrestant, Juan José Ballesta ha bolcat totes les seves il·lusions a participar en una nova pel·lícula amb la seva filla, de només 13 anys.

«Està molt contenta i amb moltes ganes, però ella té més talent que jo perquè sap el seu més el meu», confessava a la revista anteriorment esmentada. La veritat és que l'actor s'ha mostrat esperançat de cara al futur, és més, assegura que amb el que té pensat guanyar té de sobres «per pagar la manutenció i per a tot».

La veritat és que la ruptura entre tots dos ha agafat per sorpresa, fins a les persones més properes. Fa menys de sis mesos l'actor li dedicava aquestes boniques paraules a la seva dona: «La meva vida ets tan bonica que al teu costat fins i tot a vegades penso que ets massa dona per a mi. Quina sort tenir-te, et veig entre totes les actrius de l'acte i penso (...)».

«(...) Quina sort tinc paio, que tinc a la més 'sexy' de totes i a la més bonica. I la veritat que em cau la bava i se'm porta caient 14 anys ja, jajaja, una altra tampoc m'aguantaria la veritat. Ets el millor de la meva vida i sempre ho seràs. La meva vida ets tu».

Tot i que les mostres d'afecte a les xarxes socials eren constants, la veritat és que sembla que l'esgotament i les discrepàncies entre tots dos han acabat posant fi a una relació que ja superava els 15 anys.