Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

A la llum la desorbitada xifra que Isabel Pantoja deu a Hisenda i particulars

La tonadillera podria perdre Cantora per fer front al seu deute multimilionari

Isabel Pantoja té múltiples fronts oberts, tant familiars com econòmics. La tonadillera fa anys que arrossega deutes amb Hisenda als quals no és capaç de fer front a causa de la seva falta de liquiditat. El conflicte públic entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera va tornar a posar sobre la taula la controvertida gestió de l'herència de Paquirri per part de la tonadillera.

Els conflictes judicials d'Isabel Pantoja pel cas 'Cantora'

D'una banda hi ha la polèmica nascuda al voltant dels béns que el torero va deixar en testament als seus fills grans: Cayetano i Francisco Rivera, que fa anys que intenten recuperar els objectes del seu pare (vestits de llums, capots i estris de gran valor relacionat amb el món taurí).

Tot i l'obstinació dels Rivera i el suport que han tingut per part del seu germà menor, Kiko Rivera, qui ha acusat la seva mare d'amagar aquests objectes denunciant un robatori per no lliurar als fills grans del seu exmarit, Isabel Pantoja ha sabut jugar les seves cartes i guanyar aquesta partida.

En aquesta batalla, la tonadillera va demostrar tenir la raó després d'una revelació realitzada pel programa 'Viva la Vida'. Segons va poder comprovar el programa, Isabel Pantoja no té cap sentència judicial en contra que l'obligui a tornar els objectes. És més, la mare de Cayetano i Francisco, Carmina Ordoñez, mai ha guanyat cap batalla judicial contra la tonadillera, una postura que contradiu les declaracions dels fills grans de Paquirri.

Isabel Pantoja podria perdre Cantora pels seus deutes amb Hisenda

No obstant això, l'especial 'Cantora, l'herència enverinada', no només va servir per treure a la palestra aquest conflicte, sinó també per aprofundir en els deutes de la tonadillera que posarien a Cantora de debò perill.

Tal com va revelar el propi Kiko Rivera a Telecinco, Isabel Pantoja ha rehipotecat la finca en diverses ocasions. L'última vegada va ser el 2002, però des de fa un any la cantant no fa front als pagaments de la hipoteca i el deute s'acumula mentre la justícia estreny amb força.

D'aquesta manera, s'ha demostrat que Isabel Pantoja té un gran front obert amb Hisenda que està pendent de resolució en el primer trimestre d'aquest 2021, un conflicte amb el qual podria perdre la gran finca familiar per culpa dels seus deutes.

Plànol general de Cantora, la finca d'Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Cantora és una finca de 370 hectàrees amb zona de muntanya, de devesa i de cultiu de secà. | GTRES

Cantora és una finca de 370 hectàrees amb zona de muntanya, de devesa i de cultiu de secà, i 2.000 metres construïts. Posseeix un habitatge familiar i diverses naus industrials amb totes les comoditats: un saló de joc, un gimnàs, sauna, celler, traster, piscina, cavallerisses, garatges, oficines i fins a una plaça de proves d'animals de 810.

Per aquesta raó, no ens podem deixar de preguntar a quant ascendeixen els deutes d'Isabel Pantoja. Una xifra a la qual no podria fer front ni venent aquesta luxosa i arxiconeguda finca.

La desorbitada xifra que Isabel Pantoja deu a Hisenda i amics: 10 milions

Doncs bé, ara coneixem aquesta desorbitada dada gràcies a la revelació del programa 'socialité'. Segons han descobert, Isabel Pantoja deuria al voltant d'uns deu milions d'euros entre el que deu a Hisenda i a particulars, que li haurien prestat diners a la cantant en els últims anys.

Segons sembla, són molts els fans i persones properes a la cantant que haurien prestat diners a la tonadillera per sufragar els seus deutes i batalles judicials. Entre els famosos que li haurien prestat diners a la cantant trobem la seva gran amiga Chelo García Cortés i a la influencer Tamara Gorro. També cal recordar tots els diners que Isabel Pantoja li deu al seu fill Kiko Rivera.

Segons ha revelat el dj en exclusiva per a la revista 'Lecturas', la seva mare li deu l'esgarrifosa xifra de 3 milions d'euros. Kiko Rivera vol recuperar aquests diners, però no a costa de portar la seva mare a la presó, pel que està a l'espera de veure com es resol el conflicte de la cantant amb Hisenda.