YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Roben a 'Riverita' a casa abans de morir i la persona acusada dóna la cara

La premsa assenyala a una dona que ha estat molt a prop de el germà de Paquirri

José Rivera, Riverita, en una foto compartida a les xarxes socials
La premsa assenyala a una dona que ha estat molt a prop de el germà de Paquirri | Instagram (@canalesrivera_oficial)

Aquesta setmana s'ha produït la mort de José Rivera, 'Riverita', després de cinc anys lluitant contra una dura malaltia. Una mort aquesta que ha comportat un gran mal en tota la seva família i, especialment, en els seus nebots. Mostra d'això és que els fills de Paquirri no han dubtat a dedicar-li emotius missatges a les seves xarxes socials.

No obstant això, la marxa d'aquest ha donat lloc al fet que comencin a sorgir els rumors. En concret, un dels que està copant més interès és el que indica que podrien haver-li robat els dies abans de morir.

És més, s'acusa de forma clara i directa a una persona. A qui? A la Mònica, una periodista que ha estat al seu costat cuidant en els últims anys. No obstant això, aquesta dona ha decidit parlar. No està disposada al fet que el seu nom es vegi tacat per res ni per ningú.

Les dures acusacions contra Mònica

El diari 'La Razón' és el que ha publicat que persones de l'entorn de 'Riverita' han assenyalat que aquest podria haver estat víctima d'un robatori. En concret, han indicat que pocs dies abans que morís podrien haver-li sostret la quantitat de 4.000 euros. Uns diners que, segons sembla, procediria del negoci de la ferralla que tenia el germà de Paquirri.

És més, s'ha indicat que també li haurien robat objectes personals de gran valor sentimental fonamentalment. I entre aquests s'inclourien, entre altres coses, documents i fotografies.

És més, en aquest mitjà de comunicació s'exposa que els familiars de la víctima mortal que han comptat aquests fets assenyalen a algú com a responsable. I aquesta no és altra que la Mònica, una periodista que ha estat a la banda del torer en els últims anys. Una dona aquesta que, va treballar per a l'agència Korpa i que ara, segons sembla, és freelance.

Fémina l'esmentada de la qual les portades de 'La Razón' diuen que «els Rivera mai han vist amb bons ulls l'amistat de Monica amb 'Riverita' perquè estan segurs que no existia per part d'ella una amistat sincera». Tant és així que l'han acusat d'«oportunista» i fins i tot de només buscar «benefici econòmic» en aquesta relació.

Mònica decideix parlar

Després que Mònica hagi estat assenyalada públicament de lladre i aprofitada, ha volgut donar la cara. I ho ha fet mitjançant una trucada a 'socialité'. Un plató on la presentadora (María Patiño) ha sortit en defensa d'aquella. I ho ha fet dient: «Fa uns anys vaig muntar una productora i la vaig contractar. Puc assegurar que és una professional excepcional».

Un cop realitzada aquesta afirmació, s'ha iniciat la conversa amb l'acusada. I el primer que ha volgut deixar clar és que la situació «és molt trist, a 'Riverita' li sabria greu moltíssim el que s'està dient de mi. Em quedo amb la tranquil·litat d'haver fet tot i més per ell. Ha estat un honor acompanyar-lo en el seu camí, en aquests últims anys. Tot Barbate ho sap».

Sobre els diners del suposat robatori, la dona ha estat molt clara: «Sé on són els diners desapareguts. Una acusació així em fa molt de mal. He passat molt mala nit. Tinc proves i ho puc demostrar en un jutjat».

És més, ha afegit: «No va ser un robatori. Algú de la família de 'Riverita' muntava un negoci i es va donar aquests diners per fer algun pagament».

De la mateixa manera, sobre els suposats objectes personals robats, ha manifestat que «alguns són fotos o regals que jo li havia fet a 'Riverita'. I altres, bé, ell era molt generós i cada vegada que venia algú a casa li donava coses».

Així mateix, Mònica no ha dubtat a respondre a l'acusació que ella va vendre les fotos de la trobada entre els germans Rivera i Josep. Ho ha fet dient: «'Riverita' volia fotos de la trobada i em va dir: 'Vull que tu ho venguis'. Ho va fer per agrair als anys d'estar al seu costat i ajudar-lo. Total, van ser quatre fotos i crec que, des del respecte, es va recollir una trobada molt bonica».

Cayetano ha donat suport a Mónica

En aquesta conversa amb 'Socialité', la periodista ha donat a conèixer que, tot i les acusacions contra ella, hi ha qui la creu. Així, ha deixat palès que Cayetano Rivera i Eva González: «Em diuen, em van enviar un missatge de suport».

Un nebot aquest de Josep que ha pogut acomiadar-se del seu oncle. I és que Mònica ha explicat que «en l'últim moment, em va trucar el metge de 'Riverita' i, com no localitzaven a Canals, volien que vingués algú de la família. Jo vaig avisar a Gaietà. Es va poder acomiadar d'ell i ho va fer amb molt d'afecte. Després, Cayetano em va donar les gràcies per haver-se pogut acomiadar del seu oncle».

De moment, Mónica ha tancat d'aquesta manera la polèmica sorgida i els rumors. Caldrà esperar si és o no l'última paraula al respecte.


Comentaris

envia el comentari