Imatge de Melodie en un dels vlogs del seu canal a 'Mtmad'

Melodie de 'La isla de las tentaciones', anuncia que pateix una terrible malaltia

S'ha obert amb els seus fans a través del seu canal d''Mtmad'

Melodie Peñalver, una jove de 28 anys, va saltar a la fama després del seu pas pel concurs de Telecinco, 'La isla de las tentaciones'.

 

Avui en dia, l'alacantina compta amb 789.000 seguidors en el seu perfil d'Instagram, una xifra molt atractiva per a les marques que aposten per la publicitat en xarxes socials mitjançant la imatge dels 'influencers'.

 

L'estirada mediàtica de Melodie ha cridat l'atenció de la plataforma Mtmad. Ara, l'ex concursant s'ha sumat al seguici de famosos que emeten capítols explicant com és la seva vida diària i els seus amors.

 

L'exparella de Cristian Jerez ha confessat al seu canal als seus seguidors que no menja carn, és esquerrana i que una de les seves passions és cantar. Però també s'ha sincerat amb l'audiència sobre un dels aspectes de la seva vida personal més durs.

 

L'alacantina ha revelat que pateix un greu problema de salut. Segons explica al seu canal de Mtmad, amb «16 o 17 anys» li van diagnosticar la malaltia de Crhon. «És una malaltia que afecta l'intestí. Sé que és molt greu», ha assegurat la jove.

 

La preocupació dels seus fans no s'ha fet esperar. No obstant això, Melodie s'ha avançat a possibles objeccions sobre el seu estat de salut i ha afirmat que es troba bé.

 

«Dins de la gravetat, la tinc bastant controlada. Mai he tingut cap brot i mai he hagut d'operar-me», ha assenyalat. Per a més inri, la 'influencer' ha confessat que pateix problemes digestius des de la seva adolescència.

 

El testimoni de Melodie pot suposar un sospir d'esperança per a aquells que tinguin la mateixa malaltia que ella, perquè quan la malaltia està controlada es pot dur una vida normal, dins del que cap. «Pràcticament faig vida normal encara que em controlo bastant l'alimentació i intento menjar el més saludable possible», diu.

 

D'altra banda, crida l'atenció que Melodie no està seguint cap tractament mèdic per a aquesta malaltia de caràcter crònic, tal com confessa ella mateixa.

 

Com va afrontar Melodie la malaltia

La núvia de Beltrán ha confessat que quan li van diagnosticar la malaltia va suposar per a ella «un cop molt dur». De fet, si escau descobrir que tenia una malaltia per a tota la vida li va canviar «la manera que tens de veure les coses. T'has de conscienciar més de coses a les quals abans no els prestaves atenció», afirma.

 

«Comences a sentir que ets una mica vulnerable. Amb aquesta edat penses que ets immortal, que res no passarà i, de sobte, t'ingressen a l'hospital», conclou la jove.

 

A més, ha aprofitat el moment per donar un consell a aquells que pateixen la malaltia de Crhon. També ha llançat un missatge esperançador, d'ànim i de lluita per portar una bona qualitat de vida i mantenir a ratlla aquesta malaltia crònica que pot empitjorar amb el pas dels anys si no se segueixen les indicacions mèdiques.

 

«Cada cas és diferent, però jo l'únic que faig és que quan alguna cosa em senta malament o m'ha sentat pesat no ho torno a menjar, no ho torno a tastar més. A tota aquesta gent que té la malaltia de Chron, ànims, tranquil·litat perquè els nervis també influeixen molt en aquesta malaltia», ha tancat Melodie.

 

No hi ha dubte i, així ho va demostrar en el programa, que la jove d'Elx és una dona valenta, amb molta personalitat i amb les idees molt clares. De fet, no li va tremolar la mà quan va prendre la decisió de trencar amb la seva parella en aquell moment, Cristian Jerez després de 6 anys de festeig un cop que va considerar que el seu nuvi havia sobrepassat els límits.

 

Encara que la seva afinitat amb Beltrán era més que evident, Melodie va esperar a poder expressar la seva decepció a la seva parella abans de començar un festeig amb qui és avui dia el seu company de vida, Beltrán.