Sara Carbonero amb gorro i bufanda parlant per telèfon al carrer

El debut de Sara Carbonero a la ràdio amb picada d'ullet inclosa a Iker Casillas

La periodista ha tornat als mitjans de comunicació després de cinc anys fora d'Espanya

Després de diverses setmanes de preparatius, Sara Carbonero finalment ha estrenat la seva nova secció, 'Que siga el baile', a Radio Marca i ho ha fet amb un gest de complicitat a Iker Casillas. L'eix sobre el qual girarà aquest programa serà la música i la presentadora ha aprofitat el seu debut per portar com a convidat a Marwan, un cantautor pel qual sent veritable devoció. «És un salvavides professional, a molts ens han rescatat les seves lletres», ha assenyalat. «Com no acceptar aquest ball?», ha dit l'artista després de les paraules de Sara Carbonero. «Parlarem de la vida, la música, poesia i el que faci falta».

«Em fa especial il·lusió perquè sé que la Sara és de les persones que més suport m'ha donat per les xarxes des de fa ja força temps, recomanant discos meus o llibres, una cosa que em fa molta il·lusió i que agraeixo de cor. Quina nervis i quines ganes!», ha dit el cantautor.

El gest de complicitat a Iker Casillas

El cantautor i la presentadora han protagonitzat una entrevista molt dinàmica i col·loquial, on han parlat sobre diversos temes i com no podia ser d'altra manera, no ha faltat la menció a Iker Casillas. No obstant això, ha estat Marwan el que ha dut el nom de l'exfutbolista a la conversa. «Sóc molt fanàtic i molt culer», ha dit l'artista, que és un confés futboler i aficionat al rival històric del Reial Madrid. «Sóc del Barça al màxim, però estimo profundament Casillas. L'esport m'ha acompanyat tota la vida i sempre dic que jo també sóc campió de món. El gol d'Iniesta va ser el millor moment de la meva vida».

«He recuperat sensacions que trobava a faltar»

A més, durant la conversa, Marwan també ha parlat sobre la complicada situació que està travessant la cultura per culpa de la pandèmia. «Una cosa que ens passa a tots és que necessitem sentir i ens han tret les coses que més ens donen la vida», ha dit. Seguint aquesta línia, el cantautor ha acabat sincerant-se amb Sara Carbonero i ha confessat els motius que el porten a dubtar si vol ser pare o no. «Jo crec que la societat cada vegada s'embruteix més i sempre m'he preguntat si aquest és el món on m'agradaria portar a un nen. Vivim temps hostils a la tendresa», ha confessat.

«Per això són tan necessàries estones i persones com tu, de les que fan un món més segur amb les seves lletres i la seva música», ha dit, llavors, Sara Carbonero. Marwan també ha confessat que amb les xarxes socials té una «relació d'amor-odi» perquè considera que perd molt el temps amb elles quan «podria estar fent altres coses». Després d'una tarda carregada de bones sensacions, la presentadora ha donat per conclòs el primer programa del seu nou espai a Radio Marca, que tindrà lloc tots els dimarts i dijous a les 17.05 hores. «Doncs ja hem inaugurat la secció. Amb el millor convidat possible i una xerrada agradable», ha rematat.

Els nous projectes de Sara Carbonero

Sara Carbonero i Iker Casillas van deixar Espanya durant l'estiu de l'any 2015, perquè ell pogués seguir amb la seva carrera com a futbolista a Porto. No obstant això, l'infart de miocardi que va patir el porter va suposar la fi de la seva trajectòria professional com a jugador i que tots dos decidissin tornar al seu país natal. Un canvi d'aires que sembla que li ha anat de meravella a la periodista.

La conducció de 'Que siga el baile' ha suposat la tornada als mitjans de comunicació per part de la presentadora, que va deixar-ho tot per donar suport a la seva parella. I aquest no és l'únic projecte en què s'ha embarcat: la dona d'Iker Casillas va llançar el passat mes d'octubre, al costat d'Isabel Jiménez, la seva pròpia marca de roba sostenible: 'Slowlove'.