URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Isa P destapa el 'bucle' de Kiko Rivera amb la seva mare Isabel Pantoja

La filla de la 'tonadillera' ha parlat sobre les declaracions que el seu germà ha fet sobre la seva mare en una coneguda revista

Isa Pantoja en un plató de Telecinco
Isa Pantoja, en una imatge d'arxiu. | Telecinco

Sembla que la guerra entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, està molt lluny d'arribar al final. El conegut DJ tornava a revifar la polèmica després de concedir una dura entrevista a la revista 'Lecturas' on assegurava que la seva mare li deu diversos milions d'euros. Enmig, com no podria ser d'altra manera, es troba Isa Pantoja, que encara no ha aconseguit posicionar-se en cap bàndol.

La filla de la 'tonadillera' ha parlat per primera vegada, a 'El programa de Ana Rosa', després que el cantant concedís aquesta entrevista a la revista. La jove ha assegurat que la relació amb la seva mare ha millorat considerablement des que està enfadada amb el seu 'fill de l'ànima'. Sens dubte, és una notícia que ha agafat a tots per sorpresa, ja que Isa Pantoja havia estat vista saltant la tanca de Cantora com una delinqüent per poder veure la seva mare. Ara, després de diverses setmanes sense parlar-se, la que va ser parella d'Omar Montes ha confessat en el seu programa que «ella m'ha trucat, ha parlat amb mi normal i ha parlat amb el meu fill». «Està tot bastant bé i està més tranquil·la. Té relació amb el meu fill Alberto, que és el que més m'importa, cal donar-li el seu temps perquè crec que s'ho mereix», sentenciava finalment Isa Pantoja.

La veritat és que aquesta inesperada defensa no hi haurà caigut gens bé al DJ, que fins al moment sempre havia comptat amb el suport de la seva germana en la seva particular lluita per l'herència de Paquirri i que sempre s'havia intentat mantenir al marge.

Les paraules d'Isa Pantoja cap al seu germà

La filla de la cantant s'ha mostrat d'allò més contundent a l'hora de parlar sobre la mala relació que mantenen la seva mare i el seu germà. És més, la jove ha assegurat que la baralla entre els dos sembla no tenir fi, al menys per part del conegut DJ, que no és capaç d'enterrar la destral de guerra. «El meu germà està en bucle i necessita parlar del tema», confessava la jove, al mateix temps que afegia que la seva mare preferia no parlar-ne i evitar així conflictes.

La col·laboradora tampoc ha tingut problema a reconèixer què era el que més molestava a la seva mare de les últimes declaracions de Kiko. «No és la qüestió econòmica, és que es posa en dubte el seu paper com a mare, àvia... Vaig parlar amb ella quan vaig anar a Cantora, vaig complir la meva missió i em dedicaré a ella, a no parlar del tema i a tenir una relació normal», reconeixia.

Isa Pantoja també ha volgut deixar clar que no pensa que el seu germà s'enfadi per aquestes declaracions, ja que «ell entén que normalitzi la situació amb la meva mare, escric als dos per igual, els estimo, però no els puc forçar».

Agustín, en el punt de mira de tots dos germans

Tot i que la germana de Kiko Rivera està contenta per estar més a prop de la seva mare, la veritat és que coincideix amb el seu germà que el culpable de tota aquesta disputa és el seu oncle Agustín. «Sempre he pensat així per buscar un culpable o solució», confessava. «Quan he tingut problemes amb el meu oncle, la meva mare no ha volgut donar un cop sobre la taula», acabava afegint visiblement dolguda. I és que Agustín, tot i no fer declaracions per als mitjans, està constantment present, ja que els fills de la 'tonadillera' l'anomenen cada vegada que poden acusant-lo de ser un aprofitat i un mantingut.


Comentaris

envia el comentari