URGENT

📈 La pandèmia segueix retrocedint a Catalunya amb una baixada de tots els indicadors

Natalia Jiménez, acusada pel seu ex de bipolaritat i de tenir diverses addiccions

La cantant anunciava la seva separació fa tot just dues setmanes

Natalia Jimenez
Natalia Jimenez, cantant de 'La Quinta Estación', en una imatge d'arxiu. | Antena 3

Fa tan sols un parell de setmanes, Natalia Jiménez confessava que eren reals els rumors sobre el seu divorci de Daniel Trueba. La cantant i l'exrepresentant tenen una filla en comú, Alessandra, però tot i així no aconsegueixen posar-se d'acord en la custòdia de la menor ni en la repartició dels immobles que han anat adquirint en els últims anys. «Per evitar i reduir qualsevol tipus d'especulació, he decidit fer front als rumors i confirmar el meu procés de separació matrimonial del senyor Daniel Trueba. Efectivament, des de fa diversos mesos havia pres aquesta determinació, però vaig creure convenient anunciar quan tot s'acomodés de forma òptima per a la nostra filla», sentenciava Natalia Jiménez en el moment de confirmar la seva ruptura amb la seva exparella i exrepresentant.

A més, la intèrpret d''El sol no regresa' també ha confessat que la convivència amb el seu marit havia acabat molts abans, a l'abril de 2020, concretament. És més, Jiménez havia presentat en aquesta mateixa data una demanda de divorci a Florida.

El seu exmarit carrega durament contra la cantant

Daniel Trueba ha assegurat que la seva exparella pateix bipolaritat i que a més abusa de les drogues. Segons 'Ventaneando', la que va ser vocalista de 'La quinta estación', vol intentar arribar a un acord establint un horari compartit de visites, per no haver de passar la manutenció alimentària a qui va ser el seu marit. A més, la cantant també ha sol·licitat poder endur-se a la seva filla durant les gires i a contribuir de manera igual amb les despeses de la petita, que tan sols té 4 anys.

No obstant això, la puntada final l'ha donat el seu marit, qui no ha dubtat a assegurar públicament que Natalia Jiménez pateix un trastorn de la personalitat, que s'automedicava amb freqüència i que sol abusar de l'alcohol i de la marihuana. Unes paraules per part del seu exrepresentant que arriben enmig de la lluita per la custòdia de la seva filla. Per si això fos poc, Trueba ha declarat que la cantant ha passat un 70% de l'any 2020 fora de casa seva, a causa dels constants viatges que realitza entre Espanya i Mèxic, cosa que posava en perill la filla de tots dos, ja que havia d'estar desplaçant-se d'un país a un altre en plena pandèmia pel coronavirus.

De moment, i per tal d'aclarir si les declaracions del seu exrepresentant eren certes, la jutgessa encarregada del cas ha sol·licitat una prova de dopatge i d'avaluacions psicològiques per a tots dos, ja que la cantant també va acusar Trueba de consumir estupefaents. Mentre Natàlia demana la custòdia compartida, el seu exrepresentant es mostra molt més contundent en sol·licitar la custòdia exclusiva de la nena i fins i tot demanar que les futures visites de la cantant a la petita Alessandra estiguin supervisades per la Justícia, per la seva suposada bipolaritat.

Per si això fos poc, Trueba assegura que no té diners per pagar la manutenció de la seva filla, ja que actualment es troba desocupat. És més, afegia que la seva dona l'havia incitat a deixar la feina després de casar-se amb ella, deixant-lo totalment a la seva mercè, econòmicament parlant. Natalia i Daniel es van casar el desembre de 2015, coincidint amb l'aniversari de la coneguda cantant. Tan sols un any després, la parella feia el pas de convertir-se en pares de la seva primera filla, Alessandra. Tot i que ja portaven onze anys de relació (van començar el 2009), la parella no ha aconseguit arribar a un acord econòmic pel bé de la filla que tenen tots dos. Ara, caldrà esperar a veure la resolució del cas, que lluny de ser amistosa, tot a punt a que serà complexa i llarga.


Comentaris

envia el comentari