Diego Arrabal.

Diego Arrabal, ingressat per covid: El dur missatge que ha enviat des de l'hospital

Arrabal assegura que lluitarà contra el Covid fins que es quedi sense forces.

Emma García assegurava al programa 'Viva la vida' que Diego Arrabal, un dels col·laboradors de el programa, ha donat positiu en Covid. El paparazzi es caracteritza pel seu peculiar sentit de l'humor i, sobretot, pel seu hermetisme pel que fa a la seva vida privada. Poc o, pràcticament res, es coneix de la vida de Diego Arrabal, a banda que té un fill de 7 anys. No obstant això, l'absència del col·laborador no ha passat desapercebuda per als espectadors del programa de Telecinco. Diego Arrabal no té pèls a la llengua i també contribueix a garantir el xou.

 

Per exemple, un dels seus enfrontaments més polèmics i actuals va tenir lloc contra les Campos. El col·laborador va arribar fins i tot a abandonar el programa durant un temps, segons informen, per decisió de la direcció de l'espai televisiu. Aquest fet es va donar després de la sonada entrevista que Carmen Borrego i Terelu Campos li van concedir a la presentadora. En canvi, el paparazzi va assegurar que la seva absència al seu lloc de treball no tenia cap altre motiu que la seva voluntat de passar més temps amb el seu fill. «Jugar amb el meu fill els caps de setmana no té preu», va afirmar en aquell temps.

 

Diego Arrabal llança un missatge als seus seguidors

Arran de la informació que va donar Emma García en exclusiva en el seu programa, Diego Arrabal ha corroborat a través de les seves xarxes socials que, certament, s'ha contagiat de coronavirus. El col·laborador ha estat ingressat a causa del virus i ha compartit amb els seus seguidors una fotografia des de la seva llitera i amb l'oportuna mascareta. A més, ha aprofitat la conjuntura per llançar un missatge de conscienciació social. «Potser no sigui exemple de res ni de ningú, però em surt del cor dir-vos que aquest virus no és broma», ha començat dient a través d'un storie en el seu perfil d'Instagram.

 

«Fa tretze dies que tinc el virus i ahir a la nit em van haver d'ingressar. Lluitaré fins que no em quedin forces per curar-me», ha continuat el seu missatge el malagueny. En definitiva, aquest temps en què el col·laborador ha hagut d'abandonar les seves tasques professionals l'ha induït a reflexionar sobre si realment ell ha complert de manera estricta les recomanacions que el Ministeri de Sanitat demana per evitar el contagi per Covid.

 

«Però ara em faig una pregunta: per què no vaig lluitar igual de fort per no contagiar-me?», conclou Diego Arrabal en el seu missatge. En qüestió de minuts, la seva publicació ha estat compartida pels seus companys de Mediaset i professionals del mitjà, com Toñi Moreno o Isabel Rábago. Elles no han escatimat a enviar-li un missatge de suport i, sobretot, moltes forces perquè el paparazzi segueixi lluitant contra la malaltia i aviat pugui reprendre la seva vida amb normalitat.

 

El virus és perillós

Diego Arrabal havia pres prudències per no ser un positiu per Covid més de la innombrable llista que sacseja Espanya. Això demostra que qualsevol mesura preventiva és poca i que ningú està exempt de contreure'l. El malagueny va confessar al programa d'Emma García, per Nadal, que no havia acudit a visitar els seus pares des de feia mesos. De fet, ja havien passat deu mesos des de l'última vegada que el seu fill va veure els seus avis. Diego Arrabal sempre ha seguit les normes rigorosament i ha mostrat el seu enuig quan ha descobert que altres persones se les han saltat. Per exemple, el col·laborador va manifestar en reiterades ocasions la seva desaprovació davant l'aforament permès a l'AVE.

 

«Vaig intentar canviar-me a un altre seient però els senyors supervisors no em van deixar. El més greu és que un passatger no portava mascareta», va assegurar en el seu perfil d'Instagram. Diego Arrabal s'ha convertit en un exemple més de persona que encara que ha pres les oportunes indicacions ha contret el virus. Esperem que el col·laborador es recuperi aviat i torni de nou al plató de 'Viva la vida'.