El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'

Kiko Matamoros s'obre en canal amb María Teresa Campos: les seves grans debilitats

El col·laborador de 'Sálvame' ha estat entrevistat per la presentadora al seu canal de Youtube

Si hi ha dues figures mediàtiques que són notícia últimament són Kiko Matamoros i María Teresa Campos. El primer ho és pels seus conflictes amb la seva ex Makoke i perquè ha revelat que té addicció a la cocaïna. La segona, per la seva banda, és actualitat per la polèmica entrevista que li va realitzar Isabel Gemio. Doncs bé, ara aquests dos rostres mediàtics han coincidit. Ho han fet en el canal que la malaguenya té a Youtube, 'Enredados'. I és que ha fet ús d'aquesta plataforma per entrevistar l'esmentat col·laborador de 'Sálvame'.

Kiko Matamoros i les seves addiccions

Un dels primers temes que María Teresa Campos ha volgut abordar en l'entrevista ha estat el consum de cocaïna que Kiko ha reconegut. En concret, li ha preguntat què el va portar a començar a prendre aquesta droga des que tenia 15 anys. Sobre aquesta qüestió, Matamoros ha exposat que «som fills del nostre temps. Llavors, depèn d'on siguis i en el moment que estiguis et poden marcar coses per a tota la vida. No faig apologia de les drogues, perquè no són res positiu ni res de bo. A més, perquè he viscut la tragèdia de les drogues i la cocaïna molt de prop. He perdut a amics per culpa d'ella».

Així mateix, ha deixat clar que si ha confessat la seva addicció és perquè l'han pressionat a això. Ho ha exposat dient: «M'han obligat a constatar-la i a passar per on no volia passar, però no és de rebut que t'estiguin amenaçant públicament amb 'si jo expliqués...'». Unes paraules aquestes que fan al·lusió als comentaris constants de Makoke a la televisió.

Les confessions sexuals de Kiko Matamoros

En l'entrevista, Maria Teresa Campos no ha obviat el preguntar-li a Kiko Matamoros per com de feliç està. I d'això, en gran mesura, és responsable seva nòvia, Marta López Álamo. Una jove de la qual ell ha dit: «La dona que tinc al costat és una meravella. És una persona estupenda». En aquest punt, la malaguenya ha exposat que avui segueix sent millor vist que un home gran estigui amb una noia jove que una dona madura estigui amb un jove. És més, ha afegit: «Jo no sé per què sempre és l'home el que ha de ser més gran quan sou els homes els que teniu problemes. Nosaltres no en tenim cap».

Davant aquesta qüestió, que feia esment sobretot a les 'dificultats' sexuals dels homes a certa edat, Kiko ha estat molt clar. Així, ha reconegut: «Jo tinc 64 tacos i, evidentment, no tinc la capacitat física de quan en tenia 30. Però, fixa't, tinc antecedents familiars que em conviden a ser optimista en aquest sentit i en aquest terreny». És més, ha afegit: «La medicina està molt avançada i hi ha remeis per a tot. A més, a determinades edats, que jo ho faig, l'home s'ha de tractar amb hormones. Ha de buscar la testosterona que ja no és capaç de generar. Evidentment amb un control mèdic, però s'ha de fer perquè és bo per al vigor sexual i per mantenir la teva capacitat muscular».

Kiko Matamoros i els seus fills

Kiko Matamoros ha estat distanciat en el passat dels seus fills grans i ara de la menor, Anita. Per això, María Teresa Campos ha volgut aprofundir en aquest tema. I ho ha fet preguntant: «Consideres que has estat bon pare? Amb uns sí i amb altres no?». Aquesta pregunta ha estat resposta pel col·laborador de 'Sálvame' de forma molt sincera. En concret, ha dit: «Si ets bon pare, ho ets amb tots i si ets mal pare, et passa amb tots igual. En qualsevol cas, el que et puc assegurar és que als meus fills els he estimat i els estimo a tots per igual».

Això sí, no ha dubtat a reconèixer que té una debilitat per la seva filla Laura Matamoros. I és que, entre altres coses, li ha donat al seu nét Matías, que li ha aportat molta alegria.