María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

La pregunta que ha fet perdre els papers a María Teresa Campos en públic

La matriarca de les Campos s'ha mostrat molt esquiva davant la premsa després de la polèmica

L'intercanvi de paraules entre María Teresa Campos i Isabel Gemio continua generant polèmica. Des que sortís a la llum la polèmica entrevista, la mare de Terelu Campos ha decidit romandre a casa a l'espera que la premsa deixés de parlar del tema, però la polèmica la persegueix, cosa que ha provocat que la veterana presentadora hagi fet un pas endavant.

La presentadora confessava fa uns dies que estava molt disgustada amb l'entrevista que li havia fet Isabel Gemio i que estava dolguda amb la forma en què aquesta discussió era tractada pels mitjans.

María Teresa Campos es nega a parlar de la polèmica

Després de diverses setmanes tancada a casa, María Teresa Campos tornava a fer vida normal fa uns dies, quan ha sigut vista sortint d'una clínica dental. Immediatament, la presentadora era captada per la premsa, que no dubtava a preguntar-li com es trobava després de l'entrevista que li havia fet Isabel Gemio, ara que ja havien passat alguns dies.

«Jo em trobo molt bé, però en aquest moment no estic per a moltes coses perquè he vingut al dentista, tot bé, per què ha d'estar malament?», sentenciava la presentadora. Quan la periodista es va adonar que la pregunta anava clarament amb relació a l'entrevista que li havia fet Gemio, va decidir tirar de caràcter i intentar esquivar la pregunta: «Ai!, res, res. Demà sortiré a 'Viva la vida'. Que no, que jo no parlaré de res, no he parlat, ni parlaré, adeu».

Sense anar més lluny, dissabte mateix, María Teresa Campos tornava a reiterar-se en el plató de 'Viva la vida' després de ser preguntada sobre aquest assumpte: «Jo no he volgut contestar a ningú. Els he dit que no entraré. Hi ha hagut aquí un document meravellós per saber la veritat de les coses: quan es posa l'entrevista que jo li faig a ella i després es posa l'altra».

Una entrevista per oblidar

La veritat és que sembla que María Teresa Campos està disposada a tot per tal de no haver de parlar sobre la polèmica entrevista que li va fer fa un parell de setmanes Isabel Gemio. I és que tan aviat va sortir a la llum l'entrevista de la periodista, han estat diversos els usuaris que han acusat la que va ser presentadora de 'Qué tiempo tan feliz' de ser «molt poc generosa» i de mostrar-se «a la defensiva» durant tota l'entrevista.

Una entrevista que molts han qualificat de «difícil» per la negativa de la mare de Terelu Campos a contestar de manera activa a les preguntes. I és que la malaguenya ha mostrat especial enuig després que Gemio tragués a la llum el seu historial amorós, fent especial èmfasi en la seva història d'amor amb Bigoti Arrocet.

«Això és masclisme pur», sentenciava la periodista res més sentir parlar de la seva exparella. I és que, sens dubte, entre les dues sempre ha existit certa rivalitat tant en l'àmbit personal com professional, un fet que avui dia María Teresa ni es molesta a amagar.

Per la seva banda, Isabel Gemio prefereix no avivar la polèmica tot i que la Campos li va dir «truja» només començar l'entrevista. «Quan em va dir truja no li vaig donar importància per la confiança. Aquí està la meva trajectòria. Mai he fet una entrevista per deixar malament a una persona. No necessito polèmiques».

I és que aquesta polèmica amb la matriarca de les Campos li està portant diversos maldecaps que la periodista intenta evitar sigui com sigui, assegurant que «sempre he estat partidària de la llibertat d'expressió, però no de la llibertat de destrucció».