La dràstica decisió d'Isabel Pantoja amb Chabelita que l'hauria marcat per sempre

Kiko Rivera confessa que ha escoltat la seva mare propinar insults xenòfobs cap a la seva germana Isa Pantoja

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
La dràstica decisió d'Isabel Pantoja amb Chabelita que l'hauria marcat per sempre| Europa Press

Kiko Rivera va dedicar una part de la seva entrevista a 'Domingo deluxe' per parlar del tracte que li ha donat la seva mare, Isabel Pantoja, a la seva germana, Isa Pantoja. La veritat és que durant molts anys, Isa ha dit en els platós com era el tracte que li donava la seva mare, i aquest no era per res de bo, però clar, fins ara sempre ha sigut el testimoni de la filla contra el silenci de la seva mare, la mateixa que sempre ha dit que estima als seus dos fills per igual.

En aquest discurs idíl·lic, Isabel Pantoja sempre ha tingut el suport del seu fill Kiko Rivera, qui no ha dubtat a tirar llenya en contra de la seva germana a canvi de protegir la seva progenitora. Malgrat tot, sembla que s'ha descobert que aquesta no seria tan bona progenitora com crèiem. El mateix Kiko va ser qui va admetre que en diverses ocasions, la seva mare l'ha enviat a la televisió a criticar a la seva germana perquè l'opinió pública tingués una mala imatge de la jove i que així la balança canviés a favor d'Isabel Pantoja.

Per tant, es tractaria d'un acte roí i que diu molt poc d'una mare si això és del tot cert. Però això no és el més gran. Jorge Javier Vázquez li va preguntar a l'entrevistat si la seva mare ha tingut gestos lletjos cap a Isa i la resposta va ser demolidora. La dada més important ha sigut que Isabel Pantoja s'ha penedit d'haver adoptat a la seva filla i a més, ha estat valorant l'opció de treure-li els cognoms.

Demanant-li al seu fill Kiko que es posés en contacte amb advocats per saber quines vies feien falta per realitzar l'eliminació dels cognoms de la seva mateixa filla, per què segons ella, estava desmereixent a la família i no es mereixia seguir formant part d'ella.

En aquest moment, el cantant ha volgut deixar de parlar per no seguir perjudicant la seva germana. Entenent que el que estava dient era molt dur i que, segurament, la seva germana s'estigui assabentant de tot. De fet, li ha enviat un missatge a Isa per demanar-li perdó, sense saber que la major de les revelacions encara estava per arribar.

Un insult xenòfob es repetia en contra d'Isa

Els col·laboradors van voler saber si Isabel Pantoja també parlava malament de la seva filla amb Agustín Pantoja. Kiko va respondre positivament i va afegir que ell mateix havia sentit insults xenòfobs en contra de la seva germana i que ell mateix evitava, sortint de la sala per no formar part d'aquestes desqualificacions tan deplorables.

El convidat no ha volgut verbalitzar l'insult concret, però algun col·laborador ha dit a baixa veu que potser es podria tractar el donis qualificatiu «'machupichu'», cosa que no ha volgut confirmar Kiko, ja que això faria molt de mal a la seva germana. D'altra banda, Kiko també va admetre que en diverses ocasions s'ha tractat a Isa Pantoja de manera diferent, fent-li veure que ella era diferent i que no sempre era benvinguda a aquesta casa.

Segons sembla, Agustín Pantoja seria l'encarregat de fer aquests exabruptes a Isa, un fet que ha seguit fent amb el pas el temps. Tant és així, que en algunes ocasions el mateix Agustín ha estat valorant denunciar a la seva neboda, una cosa que, segons sembla, Isabel Pantoja hauria acceptat i no hauria mostrat cap actitud contrària a frenar aquestes accions legals contra la seva filla.

A Kiko Rivera el sorprèn que la seva mare no tregui la cara pels seus fills davant el seu germà i que recordem, viu a Cantora pràcticament per caritat, ja que actualment no se li coneix ni ofici ni benefici, més que tancar alguns concerts de la seva germana, una cursa que com es pot demostrar, s'ha anat ja per la borda.


Comentaris

envia el comentari