La condició més clara que l'aigua que Fabiola li va posar a Bertín per casar-se

El cantant ha volgut explicar la vertadera cara de la història a través d'Instagram

Fabiola Martínez somrient davant d'una fotografia de Bertín Osborne
Bertín Osborne ha explicat l'única condició que Fabiola va posar a l'hora de casar-se amb ell | Europa Press

La separació de Bertín Osborne i Fabiola està donant molt a parlar. El cantant va ser l'encarregat de comunicar la notícia a través d'un comunicat enviat als mitjans de comunicació i des de llavors s'ha especulat sobretot el que gira entorn del divorci.

Un dels temes més controvertits ha estat l'existència d'una tercera persona o una suposada infidelitat, alguna cosa que ha estat desmentit de manera categòrica per la model veneçolana i pel mateix presentador de Telecinco, que s'ha assenyalat com l'únic responsable de la ruptura.

INSTAGRAM: Encara no ens segueixes a l'Instagram del Catalunya Diari? Clica aquí, t'esperem.  

«No hi ha un motiu concret, sinó problemes de convivència. No hi ha hagut terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió i si la dificultat de conviure amb les nostres diferents personalitats», va assenyalar Bertín Osborne en el comunicat.

Més enllà dels rumors d'infidelitat, totes les mirades s'han centrat en les conseqüències econòmiques del divorci i en com quedaran els deutes del cantant després de la separació.

Fabiola aclareix els detalls econòmics del seu divorci amb Bertín Osborne

Respecte a aquestes informacions, els dos implicats han volgut intervenir públicament per a aclarir uns certs detalls que corren per la premsa i no són certs.

Fabiola Martínez va ser la primera que va decidir fer callar les especulacions publicant un extens vídeo en el seu compte d'Instagram, tot i que s'havia proposat no entrar al drap.

«M'havia proposat no entrar en més del que s'ha dit sobre la separació, però estic llegint coses que primer no són justes i, segon, fan molt mal. Per aquest motiu he decidit aclarir uns certs detalls», començava dient la veneçolana per a resoldre per fi els rumors.

La model ha recordat que porta treballant «des que tenia 16 anys» i que quan es va casar amb Bertín Orborne van signar de mutu acord la «separació de béns absoluta». D'aquesta manera, Fabiola ha volgut deixar clar que «cap dels dos té cap obligació amb l'altre. El que Bertín tingui o deixi de tenir és seu i solament seu».

L'única condició de Fabiola Martínez per a casar-se amb Bertín Osborne

Aquestes declaracions han estat subscrites pel mateix Bertín Osborne, que s'ha posicionat públicament a favor de la mare dels seus fills. A través del seu compte d'Instagram, el presentador de ‘Mi casa es la tuya’ ha confirmat quina va ser l'única condició que li va posar Fabiola quan van decidir casar-se.

«Respecte a Fabiola, quan li vaig demanar en matrimoni, em va contestar posant-me una condició: 'Vull separació de béns'. M'ho va exigir ella. Jo, la veritat, és que no li ho hagués demanat, però va ser ella la que m'ho va posar com a condició», ha escrit el cantant en una publicació d’Instagram.

El cantant ha volgut deixar clar que la mare dels seus fills és una dona treballadora i que ell només es farà responsable econòmicament de la part que li correspon per la manutenció dels seus fills, Kike i Carlos.

«Ara, en la nostra separació, Fabiola m'ha dit: Jo no vull res. Sóc gran, tinc treball, em sé buscar la vida i no vull res. Tu, ocupa't dels teus fills. Res més. A més, em vull canviar a una casa més petita a Madrid i també et costarà menys», ha assegurat el cantant.

Per a finalitzar el comunicat, el presentador de Telecinco ha dedicat unes boniques paraules a la seva ja exparella. Malgrat el divorci, la relació entre tots dos és meravellosa i l'afecte que es tenen mútuament és inqüestionable.

«Aquesta és Fabiola. La dona més integra, independent i brillant, que he conegut. No trobaré a ningú igual, de manera que no buscaré més. Em tallo la cua com els toreros i em dedicaré al meu treball, als meus fills, als meus amics i als meus animals i esport. La resta? Per a què?», ha resolt Bertín Osborne.


Comentaris

envia el comentari