Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne

Bertín Osborne i Fabiola Martínez se separen després de 14 anys de matrimoni

Ho ha avançat 'Telecinco'

Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne
Imatge d'arxiu de Fabiola Martínez i Bertín Osborne | Europa Press

Pot semblar increïble, però fins i tot en les parelles que es mostren més unides que mai pot arribar un moment on s'acabi l'amo. Es desconeixen els detalls, però és una notícia que ha agafat a tothom per sorpresa: Bertín Osborne i Fabiola Martínez se separen.

Així ho ha anunciat el programa de Telecinco, presentat per Emma García, 'Viva la Vida', que durant tota la tarda havia estat avançant que tenia una notícia 'bomba' sobre la separació d'una parella que aixecaria molta polseguera. La parella hauria confirmat la notícia a través d'un comunicat enviat al programa una vegada s'han assabentat que anaven a anunciar la separació.

D'aquesta manera, es posa fi a una de les parelles més unides i consolidades del panorama nacional i que realment tenia una gran estima del públic. Han estat 14 anys d'un matrimoni feliç que ha deixat dos fills en comú, Kike de 13 anys i Carlos de 12. A més, de tots aquells anys de casats, feia 20 que estaven junts i durant tot aquest temps van saber afrontar diverses adversitats com la greu malaltia del seu fill gran.

La notícia ha agafat per sorpresa als col·laboradors del programa, que en aquests moments no donaven crèdit malgrat reconèixer que durant anys s'han produït diversos rumors sobre una possible ruptura. Tot i això, Emma García ha volgut llençar un missatge d'ànim per al seu company de cadena: «Vull enviar un petó enorme a Bertín, un company a qui estimo i aprecio», i seguia dient «es mereix tota la força i respecte en aquest moment. No és una notícia fàcil, però la vida és així».

La notícia ja era coneguda per una de les íntimes en el programa de la parella, Carmen Borrego. La col·laboradora hauria comentat al presentador que «no m'agradaria explicar aquesta notícia sense contrastar-ho amb tu». Per aquest motiu, hauria enviat un comunicat confirmant els rumors que haurien arribar a la filla de María Teresa Campos. Borrego lamentava donar aquesta informació «he vist a un Bertín molt tranquil amb Fabiola, que és qui li ha canviat la vida a Bertín, i em feia pena».

Adeu a 20 anys d'amor 

Com comentàvem, la història de Bertín i Fabiola era una d'aquelles històries d'amor que no semblava que tingués un final. Era 2001 i el cantant feia anys que s'havia separat de la seva primera dona, Sandra Domecq, amb qui havia tingut els seus primers quatre fills. El cantant, empresari i presentador va conèixer a la dona que ocuparia el seu cor durant 20 anys en un càsting de models.

Pràcticament l'enamorament va ser instantani, tot i que és cert que la parella va trigar anys en mostrar-se de manera continuada davant els focus. Les aparicions que feien junts eren comptades i no va ser fins a l'any 2006 quan es va poder escoltar per primera vegada a Fabiola. Precisament, va ser en aquest any quan es va produir un dels moments més bonics de la seva vida. Va ser quan la parella es va casar, concretament el 10 de juny amb tots els amics i la família a la finca 'Hacienda San José' de Bertín.

No tardarien molt temps a rebre una altra gran notícia. El 31 de gener de 2007 naixia de manera prematura el seu primer fill en comú, Kike. Tot i que és cert que una notícia feliç es transformaria en un gran repte a causa del bacteri listèria, el petit va patir greus danys cerebrals i problemes de salut que encara pateix actualment. Uns dos anys després van acabar completant la seva família, amb el naixement del seu segon fill Carlos, el 20 de novembre de 2008.