Imatge d'arxiu del publicista Risto Mejide, membre del jurat de 'Got talent'

Risto Mejide s'emociona com mai en recordar la malaltia de la seva àvia

L'estrena de la sisena edició de 'Got talent' ha viscut un moment molt bonic

Telecinco va arrencar aquest divendres la nova temporada de 'Got Talent'. En aquesta sisena edició del format, Risto Mejide es va emocionar com mai en escoltar a una de les joves promeses de la música. L'home de cor de pedra és conegut per la duresa de les seves paraules i una manca d'empatia per cada un dels concursants que debuten al plató del programa. En canvi, aquesta vegada Risto ha tingut difícil que la commovedora història d'una de les concursants no li hagi arribat al cor i hagi tocat el seu costat més sensible.

 

 

Acords per la memòria

Gisela Quirós, una jove d'Hospitalet de Llobregat, confessa que per ella la música ho és tot. En ple confinament domiciliari, Quirós sortir al balcó de casa seva a oferir els seus concerts als veïns i alegrar el dia, segons la cantant. Tot i això, el que més ha encongit el cor dels que estaven presents, del jurat i dels teleespectadors, és que la catalana va trobar en la música la via perfecta per arribar a la memòria de la seva àvia, que pateix alzheimer.

 

 

Quirós assegura que a través de les cançons que li entona la seva àvia, aconsegueix que la dona recordi moments viscuts que, a causa de la malaltia, no recorda. «Gràcies a la música que ella em demana i jo li canto, ella pot recordar segons quines coses», diu.

 

 

 

'La llorona' de Chavela Vargas va ser el tema que la jove promesa va escollir per delectar el públic del format de Telecinco. Quirós no va poder evitar emocionar-se en acabar l'actuació i trencar a plorar perquè va confessar que durant el show va recordar moments viscuts amb la seva àvia.

 

 

Risto es treu la cuirassa

Després de superar aquest moment tan càlid i trist a la vegada, Risto ha confessat que entén la jove millor que ningú. El membre del jurat més dur va caure als encants de la història de Quirós i va obrir el seu cor. El publicista va revelar que la seva àvia ja morta també era víctima d'aquesta malaltia, l'alzheimer. Per tant, Risto entenia perfectament el sentiment que aquesta pregunta especial, oblidi les seves vivències. Inclòs, no recorda qui és la seva família.

 

Després de recuperar l'alè, Risto va assenyalar que «quan estimes a algú de veritat, et transformes en el seu bastó, en el seu suport, en el seu refugi i també en la seva memòria. Els seus records es poden esborrar, però viuran amb tu. La teva actuació ha estat una de les coses més boniques que hem vist en aquest plató». Un altre dels membres del jurat, Edurne, tampoc ha pogut contenir les llàgrimes. La cantant també ha volgut dedicar unes paraules a Quirós: «M'emociono també perquè en aquestes coses sóc molt sensible, no ha de ser molt agradable que una persona amb qui comparteixes tantes coses perdi aquests records».

 

 

Directa a la següent fase

El jurat s'ha posat d'acord sense haver de pensar-ho molt. Els dos han exclamat que Quirós sí que mereix passar a la següent fase. Els tres 'si' han estat sense cap mena de dubte molt merescuts per a la jove, segons els membres del jurat de 'Got Talent'.

 

La sisena edició del programa ha començat aquest divendres posant el llistó ben alt. Per primera vegada en la història del format, els espectadors han vist a Risto Mejide emocionar-se de veritat. Quina llàstima que una dels membres del jurat més veterana, sensible i amb sentit de l'humor no ho hagi pogut veure. La còmica Paz Padilla va ser l'absència més cridanera de la nit.