Imatge d'arxiu del presentador i humorista David Broncano

Broncano arriba tard a 'La Resistencia' després de ser detingut per la Guàrdia Civil

El presentador i humorista ho ha explicat només començar el programa

El presentador i humorista David Broncano cada setmana sorprèn més als seus seguidors i, en especial, als teleespectadors del programa que condueix a Movistar +, 'La Resistencia'. Semblar ser que una de les seves aficiones favorites és la de rebre multes per part de la Guàrdia Civil, o almenys així podria ser per la freqüència amb què les rep.

Malgrat que, com qualsevol altre ciutadà, no fa gens de gràcia rebre-les, en treu molt partit humorísticament parlant. En la darrera emissió de 'La Resistencia', el presentador explicava que va arribar mitja hora tard al programa després de ser detingut per les autoritats. Els agents el van aturar mentre circulava cap al Teatre Arlequín, on s'enregistra el seu programa.

«És molt bonica la relació amb l'autoritat, però avui he arribat tard perquè m'ha aturat la Guàrdia Civil venint cap aquí», explica en iniciar el programa.

Broncano suma una altra multa de 200 euros a la seva col·lecció

«M'han dit que no duia l'ITV passada, que no ho sé com ho han sabut, però devia ser cert.. i els hi he dit, bé, doncs ja està, multeu-me». I així van fer, es va endur una bona sanció. Broncano comentava en directe que els agents de la Guàrdia Civil l'havien aturat per portar l'ITV caducada i, per si no n'hi haguera prou, li havien posat una multa de 200 euros. Una altra multa per la seva col·lecció. Sort que el presentador s'ho pren amb humor.

Però una vegada imposada la multa, la cosa no es quedava així. La Guàrdia Civil li preguntava per l'objecte que l'acompanyava en el seient del copilot. «Portava un arc al seient del copilot», deia entre riures David Broncano. «I quan ja m'havien donat la multa de 200 euros em diuen, què és això d'allà, senyor?», explicava Broncano.

«La mitja hora de retard d'avui, gràcies a l'arc»

«Mare meva, la que s'ha embolicat, Verge Santa... la mitja hora de retard d'avui, gràcies a l'arc», revelava el presentador abans de començar el seu programa d'entrevistes. A més, mentre explicava la seva aventura amb la Guàrdia Civil i insistia com s'havia embolicat la situació per tenir un arc al seient del cotxe, es dirigia a Ricardo Castella, qui l'acompanya totes les nits. Segurament tenia molt a veure amb l'arc.

Ricardo, en un to sarcàstic, li deia a Broncano: «Però, el necessitaves, clar. I si has de caçar un cabirol?». Mentrestant, des de redacció, preparaven una imatge per definir la tarda del presentador. Li dedicaven la portada d'una pel·lícula de 1980: 'Los últimos golpes de 'El Torete''. Entre riures, Broncano explicava: «Així és Miguel, aquesta ha estat la meva tarda d'avui. 'Los últimos golpes de 'El Torete''. Aquí ho tens»

El presentador ja es va fer viral fa uns mesos, gràcies als seus fans, per rebre una multa de circulació de la policia municipal de Madrid per circular amb la bicicleta portant auriculars. Les càmeres van enregistrar a David Broncano amb la seva bicicleta i aturat per les autoritats i les xarxes socials, sobretot Twitter, es van inundar de 'memes' representant el moment.

Mesos després, ell mateix explicava que havia rebut un total de més de 3.000 euros en multes. «Es tractava d'un radar de la Castellana (Madrid) que multava si anaves a més de 50 km/h. M'arribaven les cartes a una altra direcció i en dos mesos anant a 70 km/h em van arribar 3.000 euros en multes. Anava a 62 km/h, no és que anés molt de pressa», aclaria Broncano tan sincer com sempre.