Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Escanes posant en un photocall

Els rumors de divorci entre Risto Mejide i Laura Escanes ja tenen resposta

La 'influencer' ha aclarit com està la seva relació amb el publicista

Laura Escanes posant en un photocall
Els rumors de divorci entre Risto Mejide i Laura Escanes ja tenen resposta | GTRES

Risto Mejide i Laura Escanes són una de les parelles més mediàtiques del panorama nacional. Tots dos sempre han generat un gran interès per la seva notable diferència d'edat, tot i que la parella ha deixat clar en diverses ocasions que els importa poc que es parli d'ells per aquest assumpte. Es van casar allà per 2017 i fa un any es van convertir en pares de Roma, la seva primera filla en comú.

En les últimes hores, unes paraules de la 'influencer' sobre el baix moment anímic que està passant han fet saltar totes les alarmes davant d'una possible crisi de parella amb Risto Mejide. Què ha fet la 'influencer' per tancar els rumors sobre una presumpta crisi amb el seu marit? Com en ella és habitual, Escanes ha fet servir les xarxes socials per desmentir aquests comentaris que estaven circulant per les converses de molts dels seus acèrrims seguidors.

Laura Escanes aclareix els rumors de crisi

«Nois, contesto un cop i ja. Ahir ho vaig dir al directe, però ho recordo per aquí: per no pujar fotos amb algú no vol dir que hagi passat alguna cosa. Ni amb amics, ni amb parelles... Fa uns mesos que pujo més aviat poques fotos com 'post' i estic més present a 'stories'. No ha passat res. Estem bé. No hi ha divorci, podeu estar tranquils. He llegit cada cosa», ha sentenciat Laura.

La popular 'influencer' ha explicat que tot va perfectament entre ells, encara que molts pensin el contrari. La raó de la seva baixada de moral ha estat la nova vida que porta durant la pandèmia, que com a tots els espanyols, ens ha canviat d'una manera o una altra la nostra forma de viure.

El gir de 180º en la vida de Laura i Risto

El matrimoni va canviar de lloc de residència fa uns mesos, deixant la seva antiga vida a Barcelona per mudar-se a una nova casa a Madrid, especialment pels compromisos laborals del publicista, que presenta cada tarda el programa 'Todo es mentira' a Cuatro. A més, per a la 'influencer' també li venia molt bé el canvi de ciutat per les mateixes raons professionals que el seu marit.

Actualment, tot just estan viatjant a Barcelona, i més si és possible tenint en compte les restriccions de les comunitats que estan variant la vida habitual de la parella. Un gir substancial en el dia a dia que hauria provocat una reflexió sincera de Laura Escanes sobre el que estem vivint amb la pandèmia: «Últimament no pujo tantes fotos ni estic tan pendent per aquí. Estic donant prioritat a escoltar-me més i em va bé mentalment».

«Ens hem de permetre estar tristos»

Encara que Escanes no vol que els seus fans s'alarmin, sí que ha declarat que a vegades vol permetre's un temps per estar amb ella mateixa i fins i tot tenir el dret de sentir-se trista. «No crec que sigui incompatible ser feliç amb passar moments més difícils o tenir dies dolents i estar trist. Ens hem de permetre estar tristos. La situació no ajuda, hi ha una mica de llibertat que ens han tret», ha assegurat la 'influencer' en alguns dels seus 'stories'.

La pandèmia de la Covid ha canviat completament l'estil de vida de la gent, i aquests canvis sempre tenen l'objectiu d'intentar que el virus duri el menys possible en les nostres vides. Laura Escanes també ho ha passat malament durant els últims mesos i així ho reflecteix de tant en tant a les seves xarxes socials.

Així, la jove ha obert el seu cor en nombroses ocasions perquè els seus 'followers' vegin com és de transparent i el que pateix de vegades en la mateixa pell. Amb això, Escanes demostra que no tot és alegria i positivitat a Instagram, com de vegades es vol mostrar d'una manera irreal.