Belén Esteban somrient al plató de 'Sálvame'

El detall inesperat i en català de Belén Esteban a Rosalía que recordarà per sempre

La cantant ha compartit una fotografia del regal de la col·laboradora

La col·laboradora televisiva Belén Esteban ha regalat a la cantant Rosalía unes arracades daurades acompanyades d'un missatge en català, i la cantant ho ha fet viral després de compartir-ho a les seves xarxes socials.

Segons ha publicat l'artista de Sant Esteve Sesrovires a través d'Instagram, Esteban li ha enviat dos parells d'arracades, amb forma de creu i d'estrelles, acompanyades d'una nota en català on hi posa 'Per la Rosalía de part de la seva amiga Belén Esteban', amb l'objectiu de promocionar la seva col·lecció de bijuteria. La cantant ha agraït el present tot afirmant en castellà: 'muchas gracias'. Ambdues ja havien interaccionat abans a través de les xarxes, amb imitacions d'una cap a l'altra.

Belén Esteban regala unes arracades a Rosalía amb un missatge en català i es fa viral, a 15 de gener del 2021
Imatge compartida per Rosalía on es pot veure la carta en català de Belén Esteban | Instagram @rosalia.vt

Belén Esteban i Rosalía: una bonica amistat

No és la primera vegada que la princesa del poble i la cantant catalana interactuen a les xarxes socials, sigui de manera directa i indirecta. Belén Esteban ja va començar a adquirir coneixement del català en part gràcies a la famosa cançó de Rosalía, ‘Milionària’. La col·laboradora de Telecinco ha compartit al seu compte de Tik Tok diversos vídeos ballant aquest tema en català, i també se l'ha pogut veure gaudint de la seva actuació en directe a un dels seus concerts.

Però Belén Esteban no només és fan de Rosalía, sinó que ja la considera una amiga. Després que la catalana arrasés a l’última cerimònia dels Grammys, Belén va aprofitar el directe de ‘Sálvame’ per reconèixer la feina de la seva «amiga» i felicitar-la pels premis obtinguts. A més, sempre surt en defensa de l'artista quan és criticada pel qualsevol tema.

El seu amor per l'artista és tal que no dubta en interrompre els seus companys per repetir que «a mi Rosalía m'encanta». Així ho fa saber quan posen alguna de les seves cançons, moment on Belén Esteban no s'ho pensa i es posa a ballar en mig del plató només per demostrar que és una gran seguidora de la catalana. 

L'amistat és totalment recíproca i Rosalía també ho fa saber als seus seguidors. Fa uns mesos va publicar al seu compte de Tik Tok, on es manté bastant activa, un vídeo on imitava un dels moments de Belén Esteban

Ara, la princesa del poble ha volgut oferir un regal a la seva amiga amb una nota en el seu idioma natal.n detall molt apreciat per la reconeguda cantant de Sant Esteve Sesrovires.