Maleducada i superba: Els veïns d'Anabel Pantoja ja no l'aguanten més

La col·laboradora diu que l'equip del seu programa s'inventen testimonis per enfonsar-la

Anabel Pantoja al plató del debat de Gran Hermano
Maleducada i superba: Els veïns d'Anabel Pantoja ja no l'aguanten més| Telecinco

La tornada d'Anabel Pantoja a 'Sálvame' no està sent gens fàcil. La col·laboradora es resistia a tornar i no ens estranya, el programa l'hi està posant molt difícil i cada tarda és més difícil que l'anterior per a la jove. Quan va tornar al programa els dards que li llançaven estaven vinculats a la seva tia Isabel Pantoja i al seu cosí Kiko Rivera.

Els seus companys li demanaven que es mullés i que expliqués tot el que sabia, però ella es negava, ja que considera que la seva família està per sobre del seu treball. Aquestes afirmacions van molestar molt a la resta de tertulians, que consideraven que si servia per embutxacar els diners que li pagaven, també havia d'estar per entrar en el joc i respondre a tot el que li preguntessin.

En veure que la seva tornada estava sent molt més dura del que creia, Anabel va intentar tornar a Gran Canària i deixar passar més temps fins a la seva següent aparició, però els seus directors no van cedir i la van obligar a tornar l'endemà. En la seva tornada, Anabel va haver d'afrontar una trobada amarga amb la qual havia estat la seva íntima amiga, Belén Esteban.

Pel que sembla, Belén està molt molesta amb la neboda d'Isabel Pantoja perquè la jove ha fet una cosa que es pot entendre com una traïció, i a Belén li està costant poder assimilar i perdonar-li. Això no és tot, a més ahir, el programa va obrir una nova veda que tindrà a Anabel ocupada durant uns quants dies més.

El programa ha advertit a la jove que tenien uns testimonis demolidors i que no la deixaven gens bé. Anabel ha dit que no s'ho creia i ha afirmat que es tractava d'un 'farol' de l'equip. Això s'ha convertit en un pols per a l'equip i no han dubtat a mostrar les veus que ataquen despietadament la veïna d'acollida de Gran Canària.

El reporter Kike Calleja li ha donat al 'play' a les declaracions que han pogut recollir de diversos veïns d'Anabel a Gran Canària, on resideix amb el seu xicot Omar. El que diuen d'ella no és bo, ja que la titllen de supèrbia, prepotent i de tenir-se molt cregut el seu estatus social.

La col·laboradora no deixa que la gent es fotografiï al costat d'ella i, a més, alguns veïns asseguren que la jove tracta amb superioritat al seu xicot i a la família d'aquest, deixant entreveure que la relació amb ells no estaria en el seu millor moment.

L'equip de 'Sálvame' en peu de guerra contra Anabel

A la mà de cada col·laborador està implicar-se més o menys amb els temes del programa, però el que cap fa és qüestionar la feina dels companys de redacció que mai surten en pantalla, però que es passen tot el dia treballant perquè després els tertulians puguin lluir-se durant les cinc hores que dura actualment el programa.

Pràcticament, tots els col·laboradors són molt conscients de la feina que fan els redactors i productors del programa, però Anabel, potser per la desafecció que està mostrant cap a la seva feina, sembla que li és igual el que faci l'equip i, si ha de carregar contra ells, ho fa i ja està.

Ahir va arribar a dir en directe que els espectadors no s'esperessin res dels testimonis que anaven a mostrar i que la deixaven per terra, ja que ha dit que segurament era un 'farol'. Això ha indignat molt a María Patiño, que ha donat la cara per l'equip que no es veu, recordant el molt i bon treball que fan cada dia.

Més tard, Jorge Javier Vázquez ha connectat amb la redacció del programa i allà, Kike Calleja, ha tornat a treure el pit per l'equip, demanant a Anabel que els respectés i que si deien que té uns testimonis és que els tenen. Però, encara que tenien pensat no emetre'ls, l'han acabat fent per culpa de la supèrbia de la jove.

Calleja va indicar que els testimonis més durs se'ls van guardar i que només ho emetrien si la direcció ho considerava durant les pròximes hores. 


Comentaris

envia el comentari