L'actriu Fernanda Castillo a l'estrena de la pel·lícula 'No Manches Frida 2 'el 09 d'abril de 2019 a la Ciutat de Mèxic

Hospitalitzada d'urgència l'actriu Fernanda Castillo un mes després de donar a llum

Hi ha molt poca informació sobre el seu estat de salut

L'actriu Mexicana Fernanda Castillo ha hagut de ser hospitalitzada d'emergència a l'Hospital Espanyol de Ciutat de Mèxic després de sofrir una complicació derivada del part que va tenir fa un mes.

Fernanda, al costat del també actor Erik Hayser, van tenir al seu primer fill junts, Liam, el passat 19 de desembre. Fins ara no s'havia conegut que l'actriu hagués sofert algun tipus de complicació o problema derivat del part. No obstant això, ara ha saltat la notícia que hauria d'haver estat ingressada d'urgència.

Fernanda Castillo, ingressada per complicacions sorgides al part

De moment poc més se sap del que succeït, ja que no s'han donat detalls ni sobre el que li ha passat ni sobre quin és el seu estat de salut en aquests moments. De moment l'únic que ha parlat sobre aquest tema ha estat la seva parella, Hayser, que tampoc ha volgut confirmar com es troba. Si que ha assegurat que estan seguint la seva evolució, pendents de veure com evoluciona.

La notícia del naixement de Liam havia suposat per a ells un gran motiu d'alegria i a les seves xarxes socials ho van deixar ben clar, amb alguna publicació, també en declaracions als mitjans.

«La veritat és que aquest nen m'ha vingut a ensenyar a mi que no puc controlar res. A més, ha vingut en el temps de la pandèmia, quan també ens han ensenyat a tots que un fa plans, però després hi ha una cosa més gran que decideix», assegurava Fernanda en una entrevista.

Des d'un primer moment la parella es va mostrar d'allò més contenta amb l'arribada del nou membre a la família, i sempre han anat compartint imatges del procés en les quals es podia veure la il·lusió de tots dos pel que estava a punt d'arribar.

En el seu compte d'Instagram l'actriu deixava clar, amb l'arribada del nou any, el feliç que es trobava pel que estava vivint en els últims mesos, amb el seu embaràs i després el naixement del seu primer fill.

2020, un any molt especial perquè l'actriu va convertir-se en mare

Així doncs, compartia una imatge d'ella al costat del seu petit amb un tendre missatge. «El 2020 ha estat un any per a trobar la nostra fortalesa , per a despertar la nostra consciència , per a ser guiats per l'empatia i buscar l'esperança en les petites coses . Un any en què ens ha dolgut perdre éssers estimats, somnis, plans, molt del que havíem construït ;un any que ens haurà canviat per sempre», començava escrivint.

«Per a mi, sobre totes les coses, el 2020 és l'any en què vas néixer tu Liam i em vaig convertir en mama . El 2020 és la meva família , el major motor i il·lusió per a lluitar i creure en un nou any més feliç i millor per a tots», seguia, aquesta vegada dedicant les seves paraules al seu petit.

Res feia pensar per a llavors que l'actriu pogués arribar a tenir qualsevol mena de problema de salut després del part, perquè es mostrava totalment normal en les seves xarxes. És més, fa tan sols uns dies que en el seu Instagram compartia, d'allò més feliç, alguna imatge d'un dels seus rodatges.