El trist motiu familiar que ha obligat Julián Contreras a desaparèixer

El germà de Francisco i Cayetano Rivera ha decidit allunyar-se del focus mediàtic

Julián Contreras dins el cotxe a punt de ser entrevistat
El trist motiu familiar que ha obligat Julián Contreras a desaparèixer| Catalunya Diari


Durant molts anys, Julián Contreras Jr. va ser el fill més mediàtic de la desapareguda Carmina Ordóñez. Així, mentre els seus germans (Francisco i Cayetano) rebutjaven la premsa, ell concedia exclusives a les revistes i anava als platós de televisió. No obstant això, amb el pas el temps això va canviar.

Va decidir allunyar-se de l'objectiu de les càmeres després dels conflictes amb els seus citats germans i els seus problemes econòmics. I així s'havia mantingut fins fa uns mesos, quan va optar per tornar a parlar. Tot i això, després d'un parell d'intervencions, ha tornat a decantar-se pel silenci per tenir cura del seu pare, Julián Contreras, que està malalt.
 

El retorn de Julián Contreras Jr.

Com hem esmentat, fa uns mesos el jove va decidir tornar a tenir protagonisme en els mitjans, concretament, tot va succeir perquè es va emetre l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'. Un programa que va revelar els suposats tripijocs econòmics d'Isabel Pantoja amb el llegat de Paquirri.

A més, també es va descobrir que ella, sembla, havia mentit als germans Rivera, fent-los creure que li havien robat els objectes personals del torero que els hi corresponien. Però, en realitat, ella els tenia guardats en Cantora. Aquesta circumstància va despertar l'interès per conèixer no només les opinions de Kiko, Francisco i Cayetano Rivera, sinó també les del germà d'aquests dos últims.

Però, Julián Contreras Jr va apostar pel silenci, encara que hi va haver notícies on es parlava d'ell i es deixava caure que reapareixeria per concedir alguna exclusiva sobre l'assumpte. Per aquest motiu, es va enfadar i va decidir sortir al pas d'aquestes de dues maneres: primer, ho va fer a través de les xarxes socials i, després, per al diari 'La Razón'. Així, va atacar als que li criticaven i va deixar palès que la guerra Rivera-Pantoja no era seva.

Això sí, va manifestar que: «Vaig veure la meva mare lluitar durant molts anys perquè els seus fills recuperessin les coses del seu pare. Així, si és que succeeix, m'alegraré molt per la memòria de la meva mare i per ells».

Julián Contreras Jr torna a desaparèixer

Des d'aquestes dues breus intervencions mediàtiques, el fill petit de Carmina ha tornat a desaparèixer del focus mediàtic, i és que va ser el mes de novembre quan va realitzar la seva última publicació a Instagram. I, tot fa indicar, que té un motiu de pes per a això: tenir cura del seu pare que està malalt.

La revista 'Semana' és la que ha revelat que Julián Contreras Jr ara ha volgut tornar a la seva llunyania de la premsa per atendre al seu progenitor, que té problemes de visió greus des de fa temps, i el seu fill està donant-li les cures que necessita.

Precisament per dedicar-se a aquest, el jove es troba vivint amb ell en un pis llogat a la localitat de Móstoles, en el qual resideixen després que fossin desnonats de la seva llar. Així mateix, l'esmentada publicació ha recollit les declaracions sobre l'estat del seu pare que va realitzar el germà de Cayetano fa uns mesos.

Fins i tot, va arribar a exposar que «té problemes de visibilitat, però per la resta està perfecte. Surt de casa per anar al metge (...). Jo soc qui va a comprar».


La complicada situació de Julián Contreras Jr.

Centrat en la cura del seu pare està ara el germà menor de Francisco i Cayetano Rivera. Una etapa que no està sent gens fàcil per a ell, ja que, a més, no té cap mena de relació amb aquests. I, per si no n'hi hagués prou, el bingo en què treballava ha fet un ERTO i es troba sense feina.

Malgrat tot, sí que ha optat per aprofitar el temps per escriure i també ha decidit posar al temps bona cara, però de portes de casa cap a dins, ja que ha decidit allunyar-se del focus mediàtic i de les xarxes socials. Així tot, caldrà esperar per veure si canvia d'opinió o no en els pròxims mesos.


Comentaris

envia el comentari