Isabel Gemio es desfà parlant del seu fill Gustavo, malalt des dels 2 anys

La periodista agraeix no haver de visitar l'hospital durant la pandèmia de la Covid-19

Isabel Gemio en un acte promocional amb una jaqueta vermella
Isabel Gemio s'emociona parlant del seu fill Gustavo | GTRES

Isabel Gemio sempre s'ha mostrat com una dona de caràcter fort i dominant, però aquesta vegada no ha pogut contenir les llàgrimes durant una entrevista per al programa radiofònic 'El Faro' de Cadena SER. La periodista, que està en boca de tothom després de la seva polèmica discussió amb María Teresa Campos, no ha pogut contenir l'emoció quan ha hagut de parlar sobre el seu fill Gustavo, malalt des dels dos anys.


Fa vint-i-quatre anys que Isabel Gemio i Nilo Manrique, la seva parella en aquell temps i de qui es va separar fa anys, van viatjar fins a Guatemala per adoptar al seu primer fill, Gustavo. Però l'alegria es va tornar en tristesa quan amb tan sols dos anys van diagnosticar-li distròfia muscular. Malgrat tot, Gustavo ha demostrat una gran fortalesa convertint-se en l'orgull de la família.

Les llàgrimes d'Isabel Gemio

El diagnòstic de Gustavo va ser un cop dur per a Isabel Gemio. Va saber que tindria un dur camí per recórrer, en què hauria de visitar constantment l'hospital i sotmetre al seu fill a diverses operacions. No obstant això, Gemio ens ha emocionat explicar que el seu fill petit, Diego, s'ha implicat molt en la cura del seu germà gran fins al punt d'admetre que li «donaria les cames si pogués».

Una llarga lluita que ha convertit a Gustavo en «un mestre» i en tot un exemple de superació. Actualment, el jove té una vida normal dins de la seva delicada situació i en els últims anys li ha donat una alegria inesperada a Isabel Gemio, que l'ha rebut amb molta il·lusió.

«Està enamorat, fa quatre anys que està molt enamorat. Veure'ls és felicitat. Això no m'ho esperava. Mai havia pensat que el meu fill viuria això. Això és el que compensa, veure'l feliç», ha confessat a la periodista Mara Torres, presentadora d''El Faro'. 

Gustavo va conèixer a la seva parella durant una de les seves visites a un centre de rehabilitació. Isabel va acceptar que, tant la parella del seu fill com ell, visquessin al domicili de la família on també resideix Diego.

Junts durant la pandèmia

Quan va arribar la pandèmia de la Covid-19, la situació es va complicar. Tot i l'angoixa viscuda, la periodista afirma sentir-se afortunada per haver aconseguit evitar el virus durant els moments més durs de la pandèmia

«En aquests temps de pandèmia, tenint en compte que el meu fill és d'alt risc, hem tingut la immensa alegria de no haver d'anar a l'hospital. Tu saps el que és això? En els últims anys s'havia complicat la cosa, però amb la pandèmia no sé si és que ens ha il·luminat alguna cosa, però no hem hagut d'anar a l'hospital. Això és el que importa», ha assegurat.

Isabel Gemio ha volgut ser positiva amb l'actual crisi sanitària i assegura que és bo que les persones treguin el seu costat més sensible. La periodista té els seus objectius complerts i afirma que «els que anem per la vida donant la cara i intentant treure el nostre millor somriure som humans i vivim com qualsevol altra persona».

Isabel Gemio i el seu cant a la vida

Tot i que Isabel Gemio sempre s'ha mostrat com una dona amb caràcter, ha volgut mostrar-se sensible a les xarxes socials. Ha publicat imatges on surt meditant i reflexionant sobre la vida i les conseqüències que ha deixat la Covid-19 en moltes famílies. 

Amb aquestes publicacions, Gemio vol recordar als seus éssers estimats i fa un cant a la vida i a l'esperança.


Comentaris

envia el comentari