Roberto Leal confirma el que era un secret a veus: «M'han eliminat»

Els concursants d''OT 2017' eliminen al presentador del grup de WhatsApp

Roberto Leal al plató d'Operación Triunfo a TVE
Roberto Leal confirma el que era un secret a veus: «M'han eliminat» | TVE

Roberto Leal, actual presentador de 'Pasapalabra' a Antena 3, ha sorprès a tots els seus fans i altres teleespectadors confessant que ha estat traït pels concursants d''Operación Triunfo 2017'.

El presentador sempre ha reconegut públicament que manté una molt bona relació amb tots els concursants d''Operación Triunfo'. Òbviament, el periodista sent molt d'afecte pels participants de totes les edicions que ha pogut presentar a RTVE, però té una espineta clavada amb els concursants de l'edició de 2017. Segons ha confessat en directe a 'El Hormiguero',  els concursants d''OT 2017' van eliminar-lo del grup de WhatsApp on estaven tots. 

«Van afegir-me al grup de Whatsapp, però després van eliminar-me»

El presentador ha explicat que van afegir-lo al grup de Whatsapp, però van eliminar-lo poc després. «Vaig estar al grup perquè vam fer un dinar amb Lola Índigo, Ana Guerra, Cepeda, Roi i Ricky, però després van eliminar-me. Es veu que no els va fer molta gràcia», ha explicat. 

Un gest que Roberto Leal, per sort, no es va prendre malament i va deixar passar. Sense rancors, Roberto pensa que algun d'ells va queixar-se en privat i per això van eliminar-lo. Com bé ha manifestat, «no els va fer molta gràcia que jo estigués en aquest grup de Whatsapp».

No obstant això, el periodista segueix reconeixent que no els guarda cap rancor i que parla amb ells diàriament. De fet, a les xarxes socials podem veure la bona relació que tenen; Roberto Leal sempre comenta les seves publicacions, celebra els seus èxits i els felicita pels seus aniversaris.

Molt feliç en aquesta nova etapa a 'Pasapalabra'

D'altra banda, Roberto Leal ha afirmat que està encantat amb la seva nova etapa com a presentador de 'Pasapalabra'. Gaudeix com un nen, dins i fora del concurs. El presentador confessa que la seva vida ha canviat des que va entrar a Antena 3; ha estat un cop d'aire fresc i no pot estar més agraït per aquesta oportunitat.

Ara bé, cal dir que el seu èxit va començar amb 'Operación Triunfo'. La seva espontaneïtat i professionalitat, ha fet que diverses cadenes de televisió hagin contactat amb ell per oferir-li feina. Roberto va escollir Antena 3 i explica que «des que va començar en el concurs, m'encanta quedar-me amb tres o quatre paraules que s'han dit durant el programa per després fer-les servir en les converses amb els amics, encara que no se'm quedin per sempre».

Així mateix, ha afirmat que li costa molt desconnectar del programa quan arriba a casa, ja que té interioritzada la forma de llegir les preguntes i, fins que no passen un parell d'hores des que ha acabat, parla molt de pressa.

«Això sí que em passa, no és broma. La meva dona em diu que surti a passejar. Gravem tres programes al dia i hi ha vegades que són tres dies a la setmana. Fins i tot quatre en alguna ocasió. Quan arribes a l'últim dia ho fas tan accelerat que el teu cap està en mode 'Rosco' tota l'estona», ha manifestat.

Segons sembla, costa desconnectar de 'Pasapalabra' quan ets el presentador i et toca parlar amb aquesta rapidesa. Un repte que li ha estat molt fàcil d'aprendre, però difícil d'oblidar, sobretot en la seva vida diària.


Comentaris

envia el comentari