La Casa Reial ja ho sap: la infanta Helena té, per fi, parella

La germana del Rei torna a estar il·lusionada

La Infanta Helena de Borbó en una corrida de toros
La Infanta Helena ha trobat novament l'amor | GTRES

La infanta Helena té un amic especial. La germana de Rei fa cinc anys que està centrada en els seus fills i ara que ja són grans sembla que ha tornat a preocupar-se per ella mateixa i creure en l'amor.

Un dels veïns de la infanta Helena assegura que l'ha vist en molt bona companyia un parell de vegades. De moment, es desconeix la identitat de l'acompanyant amb qui mostra complicitat la germana de Felip VI. Se sap que és alt, prim, d'uns cinquanta anys i molt elegant, segons publica 'Informalia'.

S'ha filtrat que podria tractar-se d'un alt empresari del món de les finances, algú molt respectat en aquest sector. La veritat és que d'ençà que es va separar de Jaime Marichalar l'any 2007, a la infanta no se li ha conegut una nova relació sentimental, tot i que sí que hi ha hagut algun rumor. La seva vida ha estat marcada des de llavors per una dedicació plena al seu treball i els seus fills.

Totes les parelles d'Helena

Abans de casar-se amb Jaime de Marichalar, la infanta Helena sí que va tenir altres amics especials. De fet es diu que Luis Astolfi es va quedar enamorat de la germana del Rei i va ser el gran amor d'aquesta.

El genet sevillà i la infanta van estar junts dos anys, des de 1984 fins a 1986, però tot apunta que la pressió mediàtica va poder amb Astolfi i la relació es va acabar. Amb el pas dels anys se'ls ha vist junts i mantenen una excel·lent relació.

A la infanta Helena se la va relacionar també amb Felipe Zuleta, algú molt vinculat sempre a la Família Reial. De fet, era entrenador de la filla dels emèrits. No obstant això, la cosa va quedar sol en una bonica amistat.

Després de separar-se, va sonar el nom de Carlos Ruiz de Velasco, monitor d'esquí de Froilà i Victòria Frederica. El motiu va ser que en el Nadal de 2008 es va veure en actitud afectuosa en una famosa estació d'esquí.

Anys més tard, el 2011, la infanta Helena se'l va relacionar amb Alfredo Fernández Durán. El genet compartia amb ella la seva afició per l'hípica i també el seu gust pel mar.

De qui també s'ha parlat molt ha estat de Fernando Garrido, director general de l'Institut d'Acció Social de Mapfre, empresa per a la qual treballa la germana de Rei. Tots dos han estat vistos junts en nombroses ocasions, però la realitat és que només són amics.

L'any 2012 van sorgir rumors sobre una possible relació entre la germana de Felip VI i Ángel Villamor, el traumatòleg del rei emèrit. De fet va ser ell qui el va operar el genoll, el taló i el maluc després del seu accident a Botswana.

Es tracta d'un doctor de 52 anys, quatre menys que la infanta i molt amic del conegut arquitecte Joaquín Torres. És un professional molt conegut per l'alta societat i entre persones del món de l'esport, als quals ha tractat de diferents lesions.

Arran de tractar l'emèrit tots dos van forjar una bona amistat, però el cert és que mai es va arribar a confirmar la relació.

Ara caldrà esperar un temps per veure si la identitat del nou amic de la infanta surt a la llum i si es confirma la relació sentimental entre tots dos.

Si és cert, segur que Felip VI i Letícia s'han de preocupar, perquè els agrada tenir-ho tot controlat  i no deixar res a l'atzar. Un nou membre a la família és una alegria per a tothom, però per als Reis, que s'han vist esquitxats per les anades i vingudes dels components de la Casa Reial, també un motiu de preocupació.


Comentaris

envia el comentari