María Teresa Campos al plató de 'Sábado Deluxe'

María Teresa Campos torna a la televisió al canal que ningú esperava

La mítica presentadora serà entrevistada per un reconegut actor espanyol

María Teresa Campos no compta en l'actualitat amb cap programa propi en televisió, però la veterana presentadora es resisteix a deixar la primera línia i gràcies a diverses entrevistes que està concedint a programes molt diversos i el seu modest canal en Youtube, continua estant en moltes de les converses i la seva presència sigui on sigui i faci el que faci, continua interessant.

Dimarts que ve Televisió Espanyola estrenarà el nou programa de Dani Rovira i que porta per nom, 'La noche D'. Aquest s'espera que es converteixi en una dels grans reclams de la televisió pública per a aquest nou any i, per això, la direcció del programa no la ha volgut jugar i ha tancat a un dels personatges més buscats perquè ocupi els primers minuts d'emissió.

María Teresa Campos serà entrevistada per Dani Rovira

Dani Rovira tindrà l'honor d'entrevistar la matriarca de les Campos i encara que es desconeixen els temes pels quals se li preguntaran, segur que en algun moment li pregunten per la tibant relació que té en l'actualitat amb la també presentadora Isabel Gemio.

Sembla que la bona sintonia que les unia ja és passat i que ja res pot solucionar els greuges que les separen. María Teresa considera que Gemio va estar prepotent, amb una entrevista especialment llarga i preguntant-li per assumptes molt banals. Pel seu costat, Isabel Gemio intenta defensar-se i vol escapar, almenys públicament, de la polèmica.

Un vídeo de més de deu minuts en el compte d'Instagram d'Isabel Gemio, intenta rentar la imatge de la locutora. En aquest comunicat assegura que sempre ha tractat a la Campos amb respecte i admet que potser, els temps van ser exagerats i que segurament l'espera va fer que la mare de Terelu Campos saltés davant les pullitas de la nova youtuber.

Podria ser la volta definitiva de la Campos a TVE

Des que l'any 2018 María Teresa Campos deixés de treballar per a Mediaset, han estat molts els rumors que han apuntat feia nous projectes i presumptes nous formats que podria encarar la presentadora. Això, i com bé indica el seu nom, solament són rumors perquè aquests projectes mai s'han consolidat i, per tant, no han permès que la comunicadora hagi tornat al mitjà.

Un dels rumors era que la malaguenya podria tornar a la televisió pública realitzant un programa nostàlgic i que, a més, podria estar dirigit per la seva filla Carmen Borrego. Aquest no ha arribat, però potser ara concedint aquesta entrevista pot estar més prop de que la direcció de TVE pugui comptar amb ella per a encomanar-li un nou espai.

Recordem que quan va acabar el 'docu-reality' de 'Les Campos' en Telecinco, alguns mitjans van publicar que Terelu Campos i María Teresa havien estat vistes per les instal·lacions de la televisió pública. Segons sembla, les dues van acudir per a escoltar un atractiu projecte, però no obstant això, les dues van negar haver estat recentment en els voltants d'aquesta cadena.

No és la primera vegada que s'associa a la malaguenya amb TVE. En un moment donat, es va arribar a dir que María Teresa Campos anava a ser la substituta de Concha Velasco al capdavant de 'Cine de barrio', un dels formats més antics de la cadena i que li hauria anat com a anell al dit a la ex de Telecinco.

Finalment, Televisió Espanyola va acabar apostant per Alaska, que ja anteriorment es declarava una fidel seguidora i defensora del programa cinèfil. Les últimes entrevistes que ha concedit María Teresa en televisió han estat en el fallit 'Arusitys prime' i també en 'La resistencia' de Zero, en aquest últim format convertint-se en una dels rostres recurrents i que a més, s'ha acabat traduint en una estreta relació amistosa amb el seu presentador, David Broncano. Broncano també ha visitat ja el canal de Youtube de María Teresa.