YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Andrea Janeiro, trista: la decisió que s'ha vist obligada a prendre amb el xicot

Belén Esteban assegura que la seva filla està a casa amb ella

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro està cuidant de la seva mare | Catalunya Diari

Andrea Janeiro, filla de Belén EstebanJesulín d'Ubrique, viu una relació feliç amb Daniel Wozza. El seu dia a dia és ell i les seves xarxes socials mostren diàriament l'enamorats que estan.

Però ara s'ha vist obligada a deixar de costat a la seva parella durant uns dies. La seva mare  va sofrir una dolorosa caiguda el passat cap de setmana i ha d'estar de baixa diversos dies a casa, raó per la qual necessita ajuda per a tot i Andrea està al peu del canó amb Belén.

Andrea Janeiro està cuidant de la seva mare després de sofrir un accident domèstic

La veritat és que la col·laboradora ha confessat que està «fatal» després d'aquest accident. Per això, la seva filla Andrea Janeiro i el seu marit Miguel Marcos l’estan cuidant i tractant com una reina. Tots dos es troben 24/7 al seu servei perquè pugui recuperar-se al més aviat possible.

Sembla ser que no només la borrasca 'Filomena' i la pandèmia de la Covid-19 han complicat la relació i les quedades entre Andrea i Daniel, se suma també la lesió de la seva mare. 2021 promet i molt per a aquesta família en concret.

Belén Esteban queia el passat cap de setmana per les escales de la seva casa a causa d'una relliscada. Aquest succés li va provocar un esquinç en el genoll amb afectació en els lligaments i el menisc. Es troba recuperant-se a casa al costat de la seva filla i el seu marit.

Això sí, la col·laboradora no pot estar-se quieta a la seva casa i aquest dimecres va decidir entrar en directe des de la seva casa a 'Sálvame’. Belén solament volia posar en situació als seus companys  quant al seu estat de salut després de sofrir un dolorós accident domèstic. Però estava clar que el programa buscava una mica més. No els valia amb el seu estat de salut i van trucar a Belén Esteban per a tractar de la polèmica amb Anabel Pantoja.

«Avui estic fatal. Estic fotuda. Tinc al meu marit i a la meva nena»

La princesa del poble, que sap quines són les principals intencions dels directors de 'Sálvame', a més de conèixer a la perfecció al presentador, Jorge Javier Vázquez, i el que li agrada una bona tafaneria, contestava contundent i mirant a càmera: «Avui estic fatal, fatal. Estic feta la punyeta».
 

«Tinc al meu marit i a la meva nena. Però estic de baixa, ja vaig entrar ahir per videotrucada, avui per telèfon», explicava Belén Esteban, deixant clar que no té massa ganes d'entrar en polèmiques i menys amb una companya de feina.  Belén Esteban vol descansar i ha deixat clar que tant el seu marit com la seva filla Andrea li estan abrigallant. Està encantada i agraïda del temps i les cures que li estan proporcionant els seus dos amors.

La col·laboradora insistia: «Tampoc és la fi del món el que ha passat, que parlant s'entén la gent com sempre, però ara no vull parlar. Estic molesta. Ara estic enfadada amb ella. Però no vull parlar, avui estic molt malament».

Encara que la de Paracuellos deixava clar en el seu directe que segueix enfadada amb la neboda de la Pantoja, Anabel no volia revelar res d'aquest empipament. «Quan sàpiga que puc anar, parlaré. Ara no ho comptaré. No explicaré el que ha passat, perquè estimo a Anabel i si ho explico no quedaria gens bé. Que ho expliqui ella. Com sabem on treballem tenim mes i mig amb el tema. Però entre amics s'arreglen les coses i li explicaré com m'he sentit. Avui estic fatal, estic fotuda», comentava Belén Esteban amb la veu apagada i fent un sobreesforç.

La caiguda en el seu xalet, que, per sort, res ha tingut a veure amb 'Filomena', ha estat l’última gota tant per a Belén com per als que li envolten. A més, per si no fos prou, acaba de conèixer que en breus rebrà una demanda de Rocío Carrasco.


Comentaris

envia el comentari