YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Clatellada inesperada per a Belén Esteban pel que va dir sobre una famosa espanyola

La filla de Rocío Jurado ha començat l'any demandant a la col·laboradora de 'Sálvame'

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco es manté en silenci mentre surt a la llum que ha demandat a Belén Esteban | El Español

Sens dubte, aquesta no ha estat la millor setmana per a Belén Esteban. La col·laboradora va sofrir un accident domèstic que va acabar amb un esquinç de genoll i la impossibilitat d'anar a treballar al plató de 'Sálvame’. A més, la seva amistat amb Anabel Pantoja no travessa pel seu millor moment i avui mateix s'ha sabut que Rocío Carrasco l'ha demandat.

Rocío Carrasco demanda a Belén Esteban

Rocío Carrasco sempre ha procurat mantenir-se al marge de les polèmiques que li han esquitxat al llarg dels anys. Des que va decidir apartar-se del món del cor i centrar-se en els seus negocis, la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco no ha entrat en guerres mediàtiques ni tan sols quan la seva faceta com a mare s'ha posat en dubte.

Si alguna cosa caracteritza a Rocío Carrasco a part del seu silenci, és l'afició que té per posar demandes quan considera que alguns dels seus drets s'han vist vulnerats. De sobres són conegudes les interposades cap a Antonio David Flores i a les quals es va sumar la seva ara dona, Olga Moreno, qui també va ser demandada en més d'una ocasió per la filla de la cantant.

Ara s'ha sabut que a aquesta llista de demandats també s'ha sumat Belén Esteban. Pepe del Real, col·laborador de 'El programa d'Ana Rosa', així ho revelava durant el programa d'avui dilluns assegurant que Rocío Carrasco havia decidit portar als tribunals a la col·laboradora de 'Sálvame' per revelació de secrets.

Belén Esteban va explicar en directe tots els detalls del deute que Rocío Carrasco té amb l'Agència Tributària de la Comunitat de Madrid, revelant que la quantitat que se li sol·licita a la filla de la Jurado ascendeix a més d'un milió d'euros. Però això no és tot, perquè la televisiva també va comentar que mitjançant una carta enviada a Antonio David Flores, Hisenda li sol·licitava a l'exguàrdia civil que no pagués cap quantitat directament a Rociíto i que s'abonés directament a la institució pel deute contret.

Rocío Carrasco ha considerat que s'han revelat secrets sobre les seves dades amb Hisenda i per això ha decidit que la justícia intervingui demandant a Belén Esteban.

Olga Moreno, també a la banqueta

Però Belén Esteban no ha estat l'única demandada en aquest 2021 per Rocío Carrasco. Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, també ha rebut una citació judicial. «Aquesta seria la cinquena demanda que interposa Rocío Carrasco a Olga Moreno, dona d'Antonio David. És una demanda pel penal i en la qual Rocío diu que Olga hauria vulnerat i revelat secrets» explicava Pepe del Real.

La demanda interposada a Olga Moreno també guarda relació amb la carta que Antonio David Flores va rebre de l'Agència Tributària mentre participava en 'GH VIP' i de la qual es va fer eco Belén Esteban. «En la carta s'adverteix a Antonio David que els diners que cobrarà durant el concurs no els utilitzi per a pagar els assumptes econòmics pendents amb Rocío Carrasco» explicava el col·laborador d'Ana Rosa.

«Li requereixen que primer hauria d'abonar una importantíssima quantitat de diners que Rocío Carrasco deu a l'Agència Tributària per una multa per no pagar els impostos de drets per successions de l'herència de Rocío Carrasco» matisava del Real.

La raó en la qual se sustenta la demanda de Rocío Carrasco a Olga Moreno, resideix en què la dona d'Antonio David Flores va obrir una carta que no anava destinada a ella i que contenia un document on s'esmentava la filla de Rocío Jurado i es detallava informació personal relacionada amb les seves dades amb Hisenda.


Comentaris

envia el comentari